CONCURS: Câștigă un HOVERBOARD cu Libris

Libris oferă reduceri de până la 86% la majoritatea editurilor si orice comandă de peste 75 de Lei intră în tragere la sorți pentru un hoverboard de 4.000 de Lei!

 

Dacă vrei să îți aprovizionezi colecția de cărți, în această perioadă Libris îți oferă mai multe motive ca oricând să alegi bibloteca lor. Toate comenziile de peste 75 de Lei vor participa la tragere la sorți pentru un super HOVERBOARD de 4.000 de RON.

 

Pe lângă faptul că puteți câștiga un super scuter electric în valoare de 4.000 de Lei, aceștia vă mai oferă reduceri la edituri precum Corint, Leda, Gramar, Litera sau Nemira. Cele mai mari reduceri sunt la editura Nemira. Aceștia au reducere 86% la majoritatea titlurilor și oferă carte cadou la orice comanda.

 

 

Vezi ofertele - CONCURS Libris

 

 

Carte cadou la editura Nemira

Carte cadou la editura Nemira

Concurs Libris HOVERBOARD

Concurs Libris HOVERBOARD
98

Aprecierea publicului român

10/10

  Reduceri

  9/10

   Stocuri disponibile

   10/10

    Varietatea ofertelor

    10/10

     Disponibilitatea ofertei

     10/10

      Beneficii

      • Transport gratuit prin curierat rapid la orice carte
      • Reduceri de până la 86%
      • Poți câștiga un hoverboard de 4.000 de Lei

      Dezavantaje

      • Oferta este valabilă 2 zile
      Vezi Oferta

      Review Summery

      Alege să comanzi cele mai noi titluri de la Libris și inti în tragere la sorți pentru un super scuter electric în valoare de 4.000 de Lei. În plus, primești o carte cadou la editura Nemira.

      Conclusion Rating
      Concurs Libris HOVERBOARD Rating Rating Rating Rating Rating

      This post was written by

      La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro