Telefon mobil LeEco Le 2 (LeTv) 31% REDUCERE la eMAG

Căști Sony
Căști audio Sony super-preț eMAG
24 iulie 2016
Până la 40% reducere la electrocasnice acum la eMAG
25 august 2016

Telefon mobil LeEco Le 2 (LeTv) 31% REDUCERE la eMAG

Telefon mobil LeEco Le 2 REDUCERE 31% la eMAG

Telefon mobil LeEco Le 2 REDUCERE 31% la eMAG

Telefon mobil LeEco Le 2 (LeTv), Dual SIM, 4G, 32GB, Gold 1.099 Lei

Redus de la 1.599 Lei la 1.099 Lei, acest smartphone este net superior categoriei lui de preț. Design-ul și performanța telefonului se pot compara cu ușurință cu un smartphone de 2.000 de lei+, iar reducerea oferită de eMAG este un atu în vânzarea acestui telefon la un preț imbatabil.

Telefon mobil LeEco Le 2 REDUCERE 31% la eMAG

Telefon mobil LeEco Le 2 REDUCERE 31% la eMAG

Cu specificațiile unui smartphone de top, acest telefon mobil de la LeEco LeTV conferă o experiență uimitoare de redare și navigare la viteze 4G. Dotat cu un procesor deca-core care lucrează la o frecvență de 2,3 GHz pe 64 bit și un display Full HD de 5,5′, acest smartphone vă oferă rapiditate și performanță indiferent de tipul aplicațiilor sau fișierelor pe care doriți să le rulați.

 • Este echipat cu sistem de operare Android 6.0 OS și 3 GB RAM, o memorie internă de 32 GB, dar fară posibilitate de mărire cu card, acest smartphone de la LeEco este net superior categoriei lui de preț și tocmai de aceea acest telefon primește din partea eoferta.net nota 10 cu * deoarece are un preț imbatabil și o ofertă foarte atractivă.
 • Din review-urile de pe eMAG putem înțelege cu ușurință faptul că acest telefon mobil de tip smartphone de la LeEco poate fi o achiziție reușită dacă stăpâniți bine limba engleză, deoarece sistemul de operare în limba română are multe lipsuri de traducere, iar acest lucru face ca multe dintre setări si funcții sa fie afișate în limba chineză.
 • Capacitatea acestui model, LeEco Le 2 pare a fi foarte apropiata de succesorul său LeEco Max 2, care este mult mai scump, iar singura diferență concretă între cele două modele este camera de 21 de megapixeli și cei 3 GB de RAM în plus.

Cumpărătorii de LeEco spun că este un telefon extrem de rezistent, fiind confecționat din aluminiu, iar acumulatorul se încarcă extrem de repede. Acesta la o forjă intensă este activ aproximativ 24 de ore, mai puțin pentru jocuri și mai mult pentru internet.

Chinezii de la LeEco au reușit să îmbine utilul cu plăcutul

Ca aspect este un telefon mobil la care nici măcar cei mai pretențioși clienți nu au putut reproșa nimic. Butoanele laterale sunt de o sensibilitate remarcabilă, iar touchscreen-ul este de o rapiditate comparabilă cu cele de la Apple sau Samsung. Internetul funcționează la viteză 4G și oferă o experiență remarcabilă de utilizare. Acest telefon mobil de la LeEco, model Le 2 are un preț excepțional și este o achiziție reușită dacă aveți nevoie de performanță și rapiditate.

Sharing is caring!

Telefon mobil LeEco Le 2

1,099 Lei
10

Calitate/Preț

10.0/10

Gatanție 24 de luni

10.0/10

Performanță

10.0/10

Design

10.0/10

Rezistență

10.0/10

Beneficii

 • Telefonul mobil LeEco Le 2 este un smartphone cu caracteristici de top și desing foarte reușit
 • Confecționat din materiale de calitate
 • Aspectul este asemănător cu orice smartphone de top
 • Performanța net superioară acestei categorii de preț
 • Dotat cu ultimul sistem de operare existent

Dezavantaje

 • Un telefon mobil ultra performant la un preț foarte mic
 • Poate fi achiziționat și în rate
 • Nu sunt disponibile foarte multe culori
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

2 Comments

 1. […] un an de evoluție, un an în care tehnologia ne-a demonstrat că nu există limite și că un telefon este mult mai mult decât un aparat de […]

 2. […] încarcă atât de rapid și are o capacitate de 3200mAh care asigură multe ore de funcționare a telefonului este un beneficiu serios adus de cei de la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.