Skip to content

Smartwatch E-Boda 84 de Lei acum la eMAG

Sharing is caring!

Smartwatch pentru Android sau iOS, cu captură foto de la distanță

Este incredibil cât de mult s-au ieftinit anul acesta smartwatch-urile. Îmi aduc cu drag aminte vremea când s-au lansat pe piață primele modele de smartwatch de la Samsung și Apple, un om de rând nici nu se putea apropia de ele din cauza prețurilor extravagante. Acum, în schimb oricine se poate bucura de beneficiile unui ceas inteligent.

Smartwatch eMAG 84 Lei
Smartwatch eMAG 84 Lei

Un smartwatch este mai mult decât un accesoriu draguț, el vă ajută să urmăriți toate notificările fară a mai fi nevoie să utilizați telefonul mobil. Este dotat cu funcții de apelare rapidă, agenda fiind disponibilă pe display-ul smartwatch-ului, microfon încorporat, pentru a nu fi nevoie să mai scoateți smartphone-ul din buzunar, funcție de acționare de la distanță a camerei foto, calendar pentru notele importante de care nu trebuie să uitați și posibilitatea de a citi si trimite mesaje chiar de pe smartwatch.

Pe lângă aceste dotări, acest smartwatch, care costă numai 84 de lei, să nu uităm asta, mai este dotat și cu funcția de istoric apeluri, lucru ce vă ajută să observați dacă va contacta cineva pe telefonul mobil chiar dacă acesta nu se află în preajma dumneavoastră.

Garanția oferită de eMAG de 12 luni vă conferă o siguranță cum că acest smartwatch nu este de proastă calitate, ba din contră, în cazul în care acesta are defecțiuni în timp vă poate fi chiar inlocuit cu unul nou.

Atunci când alegi să cumperi un smartwatch trebuie să te gânești în primul rand la ce ai nevoie. Există atât de multe modele, de culori si design încât poate dura o veșnicie până să te hotărăști. Este bine să ști încă de la început faptul că orice smartwatch are avantajele și dezavantajele lui. Spre exemplu, să zicem că ești un om de afaceri, femeie, iar la fel ca orice femeie ai douăzeci de milioane de lucruri în geantă. Echipată cu un smartwatch, poți vedea apelurile și mesajele astfel încât știi cadă este vorba de ceva urgent sau mai poate aștepta până va trebui să ajungi la telefon.

Smartwatch E-Boda Smart Time 100 Negru
Smartwatch E-Boda Smart Time 100 Negru

Avantajele unui smartwatch constau în faptul că el este un accesoriu. Elegant sau sport în același timp. WOW! Majoritatea ceasurilor de tip smart au posibilitatea de a le fi schimbată cureaua și uneori chiar aspectul complet. Acesta poate fi setat să afișeze ora, iar dacă sună cineva sau primiți mesaj să vibreze astfel încât nu trebuie să aveți telefonul mobil la dumneavoastră mereu. Cu un ceas de tip smart mai puteți măsura numărul de pași parcurși zilnic pentru a calcula dacă ați depus efortul minim pentru un trai sănătos. Opțiunea sleep monitor vă înregistrează bătăile inimii pe parcursul nopții pentru a vedea când aveți un somn liniștit și când unul agitat.

Ceau mai utilă funcție, părerea mea, este cea prin care îți poți face telefonul să sune. Dacă ești tipul de om care uită deseori unde își pune smartphone-ul, smartwatch-ul te ajută în găsirea lui. Pe lângă toate acestea, functii precum calclator sau note, calendar sau alarmă au majoritatea.

Smartwatch E-Boda Smart Time 100

79 Lei
Smartwatch E-Boda Smart Time 100
9.2

Modele disponibile

8.0 /10

Reduceri

8.5 /10

Design

9.5 /10

Funcții

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Acest smartwatch de la E-Boda are toate funcțiile de care are nevoie orice persoană smart
  • Are un preț atât de atractiv, încât și eu mă gandesc să-mi comand unul
  • Are o curea atât de mișto și pare destul de rezistentă încât consider că nu va fi nevoie de schimbarea ei o perioadă destul de bună de timp

Dezavantaje

  • Nu este disponibil în stoc decât pe negru
Published inOferte

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *