Kit fotovoltaic 12V

Kit fotovoltaic complet pentru 4 leduri
Panouri solare (Review)
23 septembrie 2016
Lichidări de stoc
Despre eMAG – Oferte, Reduceri, Promoții
28 septembrie 2016

Kit fotovoltaic 12V

Kit fotovoltaic 12V

Kit fotovoltaic 12V

Kit fotovoltaic 12V – ITechSol 100W

Acum cu ajutorul uni kit fotovoltaic de 12V puteți asigura iluminatul unei case mici, sau unei ferme, de dimensiuni medii și mici, pentru o perioadă lungă de timp cu 1.649 Lei.

Pare imposibil de crezut, din punctul meu de vedere, faptul că energia electrică a devenit atât de ușor de produs. Cu ajutorul unui panou solar și a câtorva lucrușoare pot avea curent electric oriunde le duc cu mine.

Pentru un kit fotovoltaic, cu un panou solar și un acumulator, volumul de transport este infim în comparație cu întrbuințarea lui. Pus în porbagajul oricărei mașini, poate fi transportat cu ușurință oriunde aveți nevoie de energie electrică.

Kit fotovoltaic 12V

Kit fotovoltaic 12V

Panouri solare pentru dimensiuni mici

Acest panou solar, la o folosință de aproximativ 5 ore pe zi, de la 100%, fără posibilitate de încărcare, are o autonomie de 3,5 zile. Chiar și pe ceață sau vreme ploioasă acumulatorul se încarcă, dar mult mai slab decât în mod normal.

Kitul fotovoltaic este compus din tot ce aveți nevoie:

 • 1 acumulator solar Ultracell 50Ah (Marea Britanie)
 • 1 panou solar fotovoltaic monocristalin 100W
 • 1 set conector MC4
 • 1 controller solar 10A
 • 4 bec LED 4W/12V
 • 4 dulie
 • 1 adaptor priza tip bricheta
 • 4 intrerupator simplu cu montaj aparent
 • 14 m cablu solar 4 mm2
 • 30 m cablu 2 x 1.5 mm2 pentru instalatia interioara
 • 2 siguranta
Kit fotovoltaic 12 V

Kit fotovoltaic 12 V

Acest kit fotovoltaic este o ofertă ideală dacă aveți nevoie de puțină lumină și o priză pentru telefon oriunde v-ați afla în aer liber. Este format din panou solar fotovoltaic 20W, un acumulator solar 18Ah, 2 corpuri de iluminat cu leduri 4W, cabluri și întrerupător.

Panouri solare

Cu ajutorul panourilor fotovoltaice acum putem produce curetnt pentru mici consumatoare, precum câteva becuri sau un laptop. Faptul că putem lua un panou solar și un acumulator în spate și produce curent pe marginea unui râu, sau în vârful unui munte este minunat.

Celulele fotovoltaice sunt o invenție descoperită cu mai bine de 100 de ani în urmă, dar a fost nevoie de un secol ca acestea să poată fi folosite atât de ușor. Multe genii ale vremii au studiat acest principiu, numit fotovoltaic, înclusiv Alber Einstein a explicat un mare fundament al acestuia, faptul că lumina este și lungilea de undă și particolul în sine.

Panouri fotovoltaice pot fi confecționate și manual, de dumneavoastră acasă. Trebuie să aveți puține cunoștințe de electrică și multă îndemânare, dar cineva care are nevoie de panouri solare pentru o suprafată mai mare își poate confecționa din celule solare, propriile panouri solare.

Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

Preț KW

Nu este nevoie de cine știe ce calcule matematice să calculăm fiecare raportul dintre investiția inițială și economia adusă în timp. Cu ajutorul unui sistem complet de panouri solare aveți energie electrică o “eternitate”. Durata de viață a unei celule solare a ajuns la peste 20-30 de ani, iar în cazul în care aceasta se defectează se poate înlocui de pe panoul fotovoltaic cu ușurință.

O casă care își proceduce singură utilitățile de care are nevoie pentru confortul zilnic, precum apa potabilă, apă caldă, curent electric, are un cost de întreținere foarte scuăzut. Iarna aceștia nu plătesc mai mult gaz sau apă caldă, nu au nevoie de revizia la gaz sau cine știe ce alte cheltuieli de genul acesta.

Ne este suficient un acoperiș ca cel din imagine pentru a asigura curentul unei case normale, apa caldă și căldura pe parcusul iernii.

Noile tehnologii fac să fie din ce în ce mai ușor și accesibil să îți produci singur anumite chesti necesare în era în care trăim, încălzirea pe parcursul iernii este doar un exemplu dintre ele.

Vă dorim o viață cât mai ecologică, deoarece panourile solare și alte invenții de genul acesta ne spun doar că se poate și altcumva!

Vă mulțumim!

Sharing is caring!

Kit fotovoltaic 12V

1,649 Lei
9.4

Aprecierea publicului român

9.0/10

Reduceri

10.0/10

Disponibilitate în stoc

10.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Garanție

8.0/10

Beneficii

 • Kit fotovoltaic de 12V la numai 1.649 de lei nu cred că se poate întâlni prea des, panourile solare sunt din ce în ce mai ieftine, iar cele pentru apă caldă au acum mega reducere.
 • Vine echipat cu tot ce ai nevoie, acumulatorul are o durată de viață mare, iar autonomia de 3,5 zile
 • Este un kit fotovoltaic complet pentru iluminat
 • Cablurile lungi va ajută să luminați o suprafată mare de teren
 • Calitate preț destul de bună, acumulatorul face diferența

Dezavantaje

 • Garanție numai doi ani
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

4 Comments

 1. […] oriunde te-ai afla. Celulele fotovoltovoltaice sunt ușor de utilizat, iar acum poți achiziționa un super kit fotovoltaic la numai 699 de lei cu TVA […]

 2. […] oriunde te-ai afla. Celulele fotovoltovoltaice sunt ușor de utilizat, iar acum poți achiziționa un super kit fotovoltaic la numai 699 de lei cu TVA […]

 3. Butch spune:

  Posts like this brehgtin up my day. Thanks for taking the time.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.