John Green – Cautand-o pe Alaska (Rezumat)

Rezumat – Cautand-o pe Alaska

 

Necunoscut, mister, aventură, miros de vanilie si tigari.

Aceste cuvinte ar descrie cel mai bine romanul lui John Green dar și pe Miles Halter – un adolescent singuratic pasionat de cuvintele rostite de personaje celebre în ultimele clipe de viață.

 

cumpara-cartea

 

El se mută de la școala actuală și pleacă la școala cu internat Culver Creek în căutarea a ceea ce Rabelais numea “Marele necunoscut” iar pentru Miles se va numi Alaska.

Acest Necunoscut se doveșdește mai tulburător decât și-ar fi putu imagina vreodată, până când în cercul său de prieteni își face apariția seducătoarea Alaska Young.

Căutand-o pe Alaska

Căutand-o pe Alaska

Alaska, o tânără rebelă, nonconformistă, inteligentă, amuzantă și imprevizibilă, îl atrage într-o lume misterioasă și plină de lumină și întuneric, definită sub semnul incertitudinii ultimelor cuvinte ale lui Simon Bolivar, faimosul general imortalizat de Gabriel Garcia Marquez:

“Cum o să mai ies eu din labirintul ăsta?”

Romanul de debut al autorului, Căutând-o pe Alaska, i-a adus lui John Green premiul Michael L. Printz acordat de către cei de la American Library Association și nominalizarea la Los Angeles Times Book Prize.

 

Despre John Green

 

John Green s-a născut la 24 august 1977. Cărțile sale au fost publicate în peste 20 de limbi și acesta sunt până în prezent în topul celor mai bine vândute cărți al publicației New York Times.

Cartea lui John Green Căutând-o pe Alaska poate fi achiziționată la cel mai mic preț existent online cu un simplu click pe butonul din rezumat!

Vă mulțumim!

cumpara-cartea

Cautand-o pe Alaska

Cautand-o pe Alaska
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Disponibilitate în stoc

10.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Beneficii

  • Căutând-o pe Alaska este unul din bestseller-urile lui John Green.
  • Există o reducere semnificativă la această carte
Post Tagged with , ,
Cumpără cartea

Review Summery

Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm cartea Căutând-o pe Alaska scrisă de John Green, acest autor este unul din cei mai cunoscuți în rândul autorilor site-ului nostru.

Conclusion Rating
John Green - Cautand-o pe Alaska Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

5 Responsesso far.

  1. […] principii morale și repera de valori, benefice în viața oricărui om. Acum la un super preț, cartea poate fi achiziționată cu transport […]

  2. […] câte un înger păzitor. Noi considerăm că suntem inferiori îngerilor, dar după ce am citit cartea am descoperit contrariul. Oamenii sunt superiori îngerilor prin faptul că am fost creați după […]

  3. […] mine cartea „bate” filmul ca să zic așa, mergeam la film în cinema și după citeam cartea, […]

  4. Torie spune:

    I was really confused, and this answered all my qunseiots.