Black Friday la Flanco

regulile_de_aur_ale_lui_napoleon_hill
Regulile de aur ale lui Napoleon Hill (Rezumat)
3 noiembrie 2016
Altex Black Friday 2018 | Telefoane, televizoare, etc.
7 noiembrie 2016

Black Friday la Flanco

Reduceri de Black Friday de la Flanco

După cum bine știți programele de plată de la Flaco vă oferă posibilitatea achiziționării în rate a produselor FĂRĂ DOBÂNDĂ. Pentru detalii complete CLICK AICI!

Anul acesta de Black Friday cei de la Flanco au ales să desfășoare pe o perioadă mai lungă de timp promițiile, iar produsele participante par să fie actualizate destul de des.

Pentru achiziționarea de produse în perioada de reduceri de Black Friday de la Flanco recomandăm să vizitați zilnic site-ul nostru pentru a afla reducerile care apar pe parcurs.

În acest moment, mașinile de spălat, frigiderele și electrocasnicele mari în general au reduceri de 20-30%.

Spre exemplu, acum puteți achiziționa mașina de spălat rufe Whirlpool cu al șaselea simț și clasă energetică A+++ la numai 1,099 Lei, cu o reducere de 350 de lei. Click AICI pentru a vedea oferta!

Hotă Whirlpool AKR643GY, 320mc/h, 2 motoare și o clasă energetică bună, cu un consum mediu și foarte silențioasă, are în acest moment o reducere de 160 de lei și poate fi achiziționată la prețul de 469 de Lei. Vezi oferta pentru hotă Whirlpool AKR643GY cu un simplu CLICK AICI!

O altă ofertă încântătoare este la combina frigorifică Whirlpool BLF 9121 W de 369 litri și Clasă energetică A+, reducere 450 de lei, numai 1,349 de Lei în acest moment. Vezi oferta AICI!

Mai jos vă prezentăm alte câteva oferte disponibile acum la Flanco ↓ ↓ ↓

Oferte Flanco Black Friday

Oferte Flanco Black Friday

Flanco de Black Friday vă oferă o gamă variată de produse, precum Telefoane, Laptop-uri, electrocasnice încorporabile plus multe altele. Iată mai jos câteva electrocasnice încorporabile aflate în promoția de Black Friday  ↓ ↓ ↓

Încorporabile Flanco Black Friday

Încorporabile Flanco Black Friday

Telefoanele și produsele din IT au reduceri de până la 40% la o mulțime de modele, pentru toate buzunarele. Puteți achiziționa spre exemplu telefoanele rezistente la șocuri de la UTOK cu 40% reducere, râvnitul telefon mobil Allview P8 Energy cu o capacitate de stocare de 16 GB, 3 GB RAM, dual SIM, un ecran de 5” HD, cameră de 8 MP cu HDR și procesor Quad Core de 1,3 GHz are în acest moment o reducere de 38% și poate fi achiziționat la numai 499 de Lei. CLICK AICI!

Televizoare Flanco Black Friday

Aproximativ 18 modele de televizoare sunt în acest moment disponibile cu reduceri cuprinse între 8 și 43%, diverse dimensiuni și dotate cu funcții precum Wi-Fi și multe altele.

Televizoare Flanco

Televizoare Flanco

Pentru a vedea oferta completă pentru televizoare Flanco Black Friday CLICK AICI! Acum și suporturile pentru perete au reduceri masive de până la 50%!

Vă mulțumim și apreciem share-urie dumneavoastră!

[sg_popup id=”1″ event=”onload”][/sg_popup]

Sharing is caring!

Black Friday Flanco

MEGA-REDUCERI
8.5

Aprecierea publicului român

8.0/10

Reduceri

7.0/10

Disponibilitate în stoc

8.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

9.5/10

Beneficii

  • Black Friday la Flanco oferă o gamă largă de electrocasnice cu reduceri cuprinse între 10 și 40%!
  • Posibilitatea achiziționării oricărui produs în rate fără dobândă.
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.