O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Despre Black Friday la eMAG

Sharing is caring!

eMAG este magazinul principal în atenția noastră de Black Friday!

eMAG este cunoscut drept cel mai mare magazin online din România, nu știu ca dimensiune, dar ca și popularitate sigur. eMAG oferă în fiecare an reduceri semnficative de prețuri cu ocazia evenimentului de Black Friday, aceștia au intrat în istorie anii trecuți pentru faptul că s-au găsit la ei pe site mașini de spălat la 1 Leu.

Resigilate eMAG 1 Leu

Resigilate eMAG 1 Leu

Clienții care au reușit să comande produsele care avea prețuri greșite, au avut surpriza de a le primi la același preț ca la comandă, mai exact 1 Leu. Această eroare de sistem a rămas în istorie! Cine știe, poate vom aveam parte și anul acesta de o astfel de eroare.

Sunt pregătite stocuri uriașe de produse pentru Black Friday, de la parfumuri și produse cosmetice, până la frigidere și electrocasnice, toate produsele vor beneficia de reduceri substanțiale de preț.

În anul 2015 surpriza reducerilor de Black Friday de la eMAG au fost lingourile de aur. clienții au putut achiziționa lingouri la prețuri cu reducere, iar în anul 2014 mașinile au fost produsele care au oferit entuziasm cumpărătorilor.

Masini eMAg Black Friday

Masini eMAg Black Friday

Și anul acesta sperăm ca aceștia să păstreze tradiția și să ne surprindă cu produse deosebite oferite cu reduceri de Black Friday!

Vă mulțumim!

Despre Black Friday la eMAG

-99%
9.9

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

9.5/10

Beneficii

  • eMAG în fiecare an de Black Friday și-a surprins clienții într-un mod plăcut și sperăm ca și în acest an surprizele să fie la fel
  • Reducerile acordate sunt semnificative
  • Gamă largă de produse disponibile de Black Friday
  • Transport gratuit în toată țara

Dezavantaje

  • Stocurile se epuizează rapid
Post Tagged with ,
Spre Magazin

Review Summery

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de către cumpărătorii pasionați de reduceri semnificative. eMAG face o tradiție an de an și oferă o mulțime de surprize clienților săi.

Conclusion Rating
Despre Black Friday la eMAG Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro