Skip to content

Despre Black Friday la eMAG

Sharing is caring!

eMAG este magazinul principal în atenția noastră de Black Friday!

eMAG este cunoscut drept cel mai mare magazin online din România, nu știu ca dimensiune, dar ca și popularitate sigur. eMAG oferă în fiecare an reduceri semnficative de prețuri cu ocazia evenimentului de Black Friday, aceștia au intrat în istorie anii trecuți pentru faptul că s-au găsit la ei pe site mașini de spălat la 1 Leu.

Resigilate eMAG 1 Leu
Resigilate eMAG 1 Leu

Clienții care au reușit să comande produsele care avea prețuri greșite, au avut surpriza de a le primi la același preț ca la comandă, mai exact 1 Leu. Această eroare de sistem a rămas în istorie! Cine știe, poate vom aveam parte și anul acesta de o astfel de eroare.

Sunt pregătite stocuri uriașe de produse pentru Black Friday, de la parfumuri și produse cosmetice, până la frigidere și electrocasnice, toate produsele vor beneficia de reduceri substanțiale de preț.

În anul 2015 surpriza reducerilor de Black Friday de la eMAG au fost lingourile de aur. clienții au putut achiziționa lingouri la prețuri cu reducere, iar în anul 2014 mașinile au fost produsele care au oferit entuziasm cumpărătorilor.

Masini eMAg Black Friday
Masini eMAg Black Friday

Și anul acesta sperăm ca aceștia să păstreze tradiția și să ne surprindă cu produse deosebite oferite cu reduceri de Black Friday!

Vă mulțumim!

Despre Black Friday la eMAG

-99%
Despre Black Friday la eMAG
9.9

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

9.5 /10

Beneficii

  • eMAG în fiecare an de Black Friday și-a surprins clienții într-un mod plăcut și sperăm ca și în acest an surprizele să fie la fel
  • Reducerile acordate sunt semnificative
  • Gamă largă de produse disponibile de Black Friday
  • Transport gratuit în toată țara

Dezavantaje

  • Stocurile se epuizează rapid
Published inMagazine

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *