Despre Black Friday la eMAG

iphone 7 rate altex
Rate Altex – Afla totul despre cum cumperi online in rate la Altex
12 noiembrie 2016
Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung GALAXY S6 și S6 Edge cu Reducere de Black Friday la eMAG
17 noiembrie 2016

Despre Black Friday la eMAG

eMAG este magazinul principal în atenția noastră de Black Friday!

eMAG este cunoscut drept cel mai mare magazin online din România, nu știu ca dimensiune, dar ca și popularitate sigur. eMAG oferă în fiecare an reduceri semnficative de prețuri cu ocazia evenimentului de Black Friday, aceștia au intrat în istorie anii trecuți pentru faptul că s-au găsit la ei pe site mașini de spălat la 1 Leu.

Resigilate eMAG 1 Leu

Resigilate eMAG 1 Leu

Clienții care au reușit să comande produsele care avea prețuri greșite, au avut surpriza de a le primi la același preț ca la comandă, mai exact 1 Leu. Această eroare de sistem a rămas în istorie! Cine știe, poate vom aveam parte și anul acesta de o astfel de eroare.

Sunt pregătite stocuri uriașe de produse pentru Black Friday, de la parfumuri și produse cosmetice, până la frigidere și electrocasnice, toate produsele vor beneficia de reduceri substanțiale de preț.

În anul 2015 surpriza reducerilor de Black Friday de la eMAG au fost lingourile de aur. clienții au putut achiziționa lingouri la prețuri cu reducere, iar în anul 2014 mașinile au fost produsele care au oferit entuziasm cumpărătorilor.

Masini eMAg Black Friday

Masini eMAg Black Friday

Și anul acesta sperăm ca aceștia să păstreze tradiția și să ne surprindă cu produse deosebite oferite cu reduceri de Black Friday!

Vă mulțumim!

Sharing is caring!

Despre Black Friday la eMAG

-99%
9.9

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

9.5/10

Beneficii

  • eMAG în fiecare an de Black Friday și-a surprins clienții într-un mod plăcut și sperăm ca și în acest an surprizele să fie la fel
  • Reducerile acordate sunt semnificative
  • Gamă largă de produse disponibile de Black Friday
  • Transport gratuit în toată țara

Dezavantaje

  • Stocurile se epuizează rapid
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.