O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Samsung GALAXY S6 și S6 Edge cu Reducere de Black Friday la eMAG

Sharing is caring!

Samsung pune toată miza pe o carte și oferă o reducere uriașă de preț pentru doritele modele de Galaxy, S6 și S6 Edge!

Disponibile la eMAG în absolut toate culorile lansate, de 32 Gb sau 64, S6 și S6 Edge au făcut furori de la apariție și până în zi de astăzi. Este un telefon extrem de rezistent, ultra modern și cu anumite performanțe uimitoare.

Un alt telefon mobil uimitor, dar la un preț mult mai redus de la Samsung este modelul A5, foarte cumpărat și îndrăgit de români anul acesta, cu performanțe precum Octa-Core la jumătate din prețul unui S6.

Samsung galaxy s6

Samsung galaxy s6

Astăzi la numai 1.699 Lei disponibil încă în stoc la eMAG și cu transport gratuit, poate fi un cadou minunat și o achiziție bună de Black Friday!

Vezi toate modelele de Samsung Galaxy S6 și S6 Edge cu reduceri de Black Friday cu un simplu CLICK AICI!

Acum puteți cumpăra în rate online completând un simplu formular, toate programele de finanțare sunt cu 0 DOBÂNDĂ prin cardul dumneavoastră de cumpărături, stați liniștit, dacă nu aveți unul puteți să faceți unul rapid aici!

Vă mulțumim!

1.699 Lei
7.6

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

8.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

0.0/10

Beneficii

  • Samsung GALAXY S6 și S6 Edge au o reducere de Black Friday la eMAG considerabilă
  • eMAG este magazinul online nr 1 în România
  • Disponibil pe mai multe culori
  • Disponibil și în rate fără dobândă
Vezi Oferta

Review Summery

Modelele se Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt foarte îndrăgite în rândul cumpărătorilor de Samsung. Cu ocazia reducerilor de Black Friday și tabletele au reduceri.

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro