Skip to content

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge cu Reducere de Black Friday la eMAG

Sharing is caring!

eMAG Black Friday: Samsung a spart gheața reducerilor și împreună cu eMAG fac sute și mii de clienți fericiți! Modelele Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au prețuri mari, dar în scădere!

 

Samsung este un principal concurent pe piața de smart tehnology și în România, începând de la modelele precedente de Galaxy, telefoanele mobile au fost foarte apreciate de cumpărătorii români.

 

 

Cu un uriaș impact, eMAG oferă o gamă foarte largă de produse Samsung, începând de la telefoane mobile și televizoare, până la plite electrice și aspiratoare.

 

 

 

Vezi ofertele - Samsung Galaxy S7 & S7 Edge de Black Friday

 

 

 

eMAG oferă reduceri semnificative astăzi, de Black Friday la toate produsele Samsung, disponibile o singură zi.

 

Black Friday este ziua în care puteți găsi produsul dorit cu reducere mai mare decât oricând altă dată în an. Și cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun majoritatea comercenților pregătesc oferte deosebite, dar de multe ori ofertele de Black Friday au fost mult mai atractive decât de Sărbători.

 

 

Telefoanele mobile sunt printre primele produse de care românii sunt interesați, așa că cele mai multe și mai mari reduceri este normal să fie la acestea.

 

 

Indiferent că doriți să achiziționați un telefon cu o configurație mai slăbuță, fie ultimul tip de tehnologie, reducerile din această zi vă oferă posibilitatea să vă bucurați de telefonul dorit cu o reducere de peste 50-60%!

 

 

 

Vezi ofertele - Samsung Galaxy S7 & S7 Edge de Black Friday

 

 

 

 

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

 

 

Ultimele modele de telefoane mobile lansate de principalii producători, mai exact iPhone 7 și Samsung Galaxy S7 sunt cele mai vizualizate produse la momentul actual de către cumpărători.

 

 

Reducerea de Black Friday a telefoanelor mobile de top a surprins anul acesta întreaga Românie.

 

 

 

Vezi ofertele - Samsung Galaxy S7 & S7 Edge de Black Friday

 

 

eMAG Black Friday: Indiferent că ești un pasionat de jocuri sau ai nevoie de un telefon de ultimă generație pentru afacerea ta, modelul Galaxy S7 intră sigur în calcul!

 

La achiziționarea unui Samsung Galaxy S7, imediat după lansare, cei de la Samsung ofereau gratuit o pereche de ochelari de realitate virtuală Samsung. Acest accesoriu a făcut din acest telefon mai mult decât un telefon, chiar o consolă de jocuri sau o sală de cinama 3D.

 

 

Joc Samsung Galaxy S7 și S7 Edge
Joc Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

 

 

Samsung Galaxy S7 este atât de bine dotat încât, aproape orice ați dori să faceți cu el puteți. Performanțele sunt uimitoare, procesarea oricărei aplicații, de tip Business sau For Fun este posibilă.

 

 

 

Vezi ofertele - Samsung Galaxy S7 & S7 Edge de Black Friday

 

 

 

Jocuri de top, care necesită ultimul tip de tehnologie existentă pe PC, sunt disponibile pe Android și rularea jocului se face perfect pe un Galaxy S7.

 

 

eMAG Black Friday: Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt telefoane dotate cu o tehnoligie de ultimă oră pentru a susține orice tip de activitate!

 

Softuri personale, gestiuni documente importante, toate pot fi la îndemână cu un astfel de telefon. Modelul Galaxy S7 Edge este special conceput să susțină o activitate de tip Business și să confere cele mai bune rezultate.

 

 

samsung-galaxy-s7-s7-edgeEste un telefon mobil smartphone, cu o singură cartelă, funcțional în rețeaua 4G: 700 / 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600, 3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 și 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900.

 

Viteza de navigare pe internet este uimitoare, datorită tipului de procesor Octa Core Exynos 8890, acest telefon încarcă paginile de internet mai repede decât un calculator normal.

 

Poate stoca până la 200 GB, sistemul de operare Android 6.0 și cei 3 GB RAM fac din acest telefon un birou digital mobil oriunde există semnal de internet.

 

 

 

Vezi ofertele - Samsung Galaxy S7 & S7 Edge de Black Friday

 

 

 

Display-ul super-amoled redă 16 milioane de culori, are o diagonală de 5,5 inch, geam dublu spate, geam dublu curbat, 16 MP cameră și 5 MP cea secundară, cu bliț integrat, MicroUSB v2.0 și o capacitate a bateriei de 3600 mAh.

 

 

Fără îndoială modelele Galaxy de la Samsung au fost toate telefoane de top, dar cum evoluția își spune cuvântul, modele S7 și S7 Edge au adus o mulțime de dotări și suport pe toate planurile.

 

 

 

Vezi ofertele - Samsung Galaxy S7 & S7 Edge de Black Friday

 

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge
8.2

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

8.0 /10

Varietatea ofertelor

3.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Samsung are o mulțime de reduceri de Black Friday la eMAG., modelele Galaxy S7 și S7 Edge beneficiază de o reducere de 18%
  • Ambele modele sunt disponibile pe mai multe nuanțe
  • Garanție inclusă 24 Luni+
  • Servicii de curierat gratuite la livrare și garanție.
  • Retur gratuit dacă nu sunteți mulțumit timp de 30 de zile.

Dezavantaje

  • Reducerea este valabilă o singură zi
Published inOferteSamsungTelefoane Mobile

9 Comments

  1. Home run! Great slignugg with that answer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *