Skip to content

Altex Televizoare – Cele mai ieftine de pe tot internetul

Sharing is caring!

Altex oferă cel mai mic preț existent pe net la televizoare!

 

Televizoarele oferite spre vânzare de Altex sunt de cele mai multe ori o achiziție de succes. Aceștia oferă de două ori diferența în cazul în care același produs se găsește în alt magazin mai ieftin. Ofertele și promoțiile celor de la Altex în materie de televizoare depășesc celelalte magazine.

 

 

Cu o gamă extrem de variată de televizoare, cu o experiență de mai bine de 10 ani pe piața din România, Altex a ajuns în topul preferințelor românilor datorită seriozității și calității produselor oferite. Majoritatea televizoarelor vândute de Altex nu se mai găsesc în alte magazine, aceștia dețin exclusivitate la mai multe modele de Sony, Arctic, Samsung plus multe altele.

 

 

 

Vezi ofertele - Altex Televizoare

 

 

 

Altex televizoare – RATE

 

Achiziționarea produselor în rate fără dobândă prin diversele programe disponibile pe Altex.ro vă ajută să achiziționați simplu și rapid produsele dorite direct pe site. Fără așteptatul la coadă în magazin, fără acte inutile și alte birocrații, platforma online a celor de la Altex este extrem de bine structurată, astfel încât nu ai nevoie de cunoștințe prea mari pentru a plasa o comandă în rate. Accesași acest articol pentru a afla cum puteți cumpăra simplu și rapid televizoare în rate de la Altex direct online.

 

 

 

Vezi ofertele - Altex Televizoare

 

 

 

Altex Televizoare
Altex Televizoare

 

 

În această perioadă există o serie de reduceri cumprinse între 50 și 1300 de Lei la peste 30 de televizoare smart TV. Plata produselor se poate face direct la livrare sau direct cu un card de credit, dacă nu doriți plata în rate fără dobândă. Transportul este asigurat în mod gratuit oriunde în țară, iar timpul de livrare nu depășește în medie 48 de ore lucrătoare.

 

 

Dacă sunteți în căutarea unui Smart TV noi vă recomandăm cu căldură magazinul online al celor de la Altex, deoarece platforma este foarte reușită și ușor de utilizat, puteți opta pentru diverse modalități de finanțare, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

 

 

 

Vezi ofertele - Altex Televizoare

 

 

 

Cele mai tari televizoare disponibile la Altex

 

Indiferent că doriți să alocați un buget mai mare pentru achiziționarea unui televizor sau doriți ceva cu un buget redus, Altex vă oferă cele mai bune soluții. Există televizoar LED de 72 cm la numai 839 de Lei. Acesta beneficiază de transport gratuit și ajunge la dumneavoastră acasa în mai puțin de 48 de ore de la plasarea comenzii.

 

 

Altex televizoare
Altex televizoare

 

 

Indiferent de necesitațiile dumneavoastră, Altex are cea mai variată gamă de televizoare disponibile în stoc, iar prețul pentru produsele comercializate este de fiecare dată cel mai mic din țară. Altex este unul dintre magazinele cele mai apreciate de cumpărătorii români atunci când vine vorba de televizoare.

 

 

 

Câteva detalii despe rate

 

Dacă doriți să aplicați la unul dintre programele de finanțare al celor de la Altex pentru achiziționarea unui televizor, iată ce trebuie neapărat să știiți. În primul rând dobânda, în cazul în care nu aplicați cu un card de cumpărături, este exorbitant de mare. Dacă dețineți un card de cumpărături atunci dobânda este 0.

 

 

Programe Rate altex
Programe Rate altex

 

 

Pentru programul de finanțare în parteneriat cu un creditor dobânda poate ajune și la aproape 40%, cu toate taxele și ce comisoane mai percep. Deci, dacă alegeți un televizor de 2.000 de Lei, puteți plăti pentru acesta aproape 3.000 de Lei.

 

Cel mai indicat, atunci când vreiți să cumpărați ceva în rate este să aplicați la banca dumneavoastră pentru un card de cumpărături. Acest card vă oferă 0 dobândă la orice cumpărătură. Pentru mai multe detalii despre acest tip de finanțare accesați acest link.

 

Altex televizoare

Altex televizoare
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Beneficii

  • Altex la capitolul televizoare vă oferă cea mai bună variată de produse raportate calitate/preț
  • Reduceri semnificative
  • Transport și retur gratuit
  • Garanție 2 ani
  • Service în majoritatea orașelor

Dezavantaje

  • Rate cu dobândă mare, dar fără dobândă la carduri de cumpărături
Published inOferteReduceri

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *