O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Logitech G933 – Casti gaming wireless

Sharing is caring!

Logitech este cea mai îndrăgită firmă de produse pentru gameing din România!

Cu o experiență pe piață din Europa de aproximativ o jumătate de secol, Logitech a reușit să câștige aprecierea cumpărătorilor prin calitatea produselor oferite la un preț super avantajos.

Logitech este printre primele firme spre care un gamer român se îndreaptă atunci când vine vorba de accesorii sau produse audio. Aceștia aigură o calitate uimitoare și de cele mai multe ori produsele comandate sunt mult peste așteptări.

Modelul de căști G933 conferă un sound deosebit, iar confortul este extrem de ridicat, chiar și la o utilizare mai îndelungată.

Dotate cu funcții uimitoare și o redare a sunetului de la 20 la 20000 de Hz, aceste căști vor face jocurile mai reale, iar fidelitatea sunetului ajută, mai ales în cazul shooter-elor să detectați mișcarea de la o distanță mult mai mare decât cu o cască obijnuită.

Mai jos puteți urmări un review detaliat despre toate proprietățiile acestor căști de la Logitech.

Vă mulțumim!

Logitech G933

8

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

0.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Logitech G933 ajută orice gamer se se bucure de o calitate ridicată a sunetului, asigurând o plăcere mai mare în timpul jocului
  • Au un design deosebit
  • Microfon de înaltă calitate
  • Garanție 24 de luni
  • Transport gratuit asigurat în toată țara
Post Tagged with , ,
Spre Magazin

Review Summery

Aceste căști vă oferă o calitate deosebită a sunetului, un confort sporit chiar și la utilizare mai îndelungată, iar acum au un super preț în magazinul celor de la eMAG.

Conclusion Rating
Logitech G933 Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro