Skip to content

Telefoane ieftine – Resigilate

Sharing is caring!

În data de 23 a fiecărei luni eMAG oferă reduceri de până la 50% produselor resigilate!

 

Dacă ești în căutarea telefoanelor ieftine de pe internet, atunci oferta de astăzi a celor de la eMAG s-ar putea să te încânte! Poți beneficia de reduceri de 50% din prețul inițial a produselor resigilate.

 

Resigilate eMAG
Resigilate eMAG

Spre exemplu, doar în data de 23 a fiecărei luni telefoanele mobile, televizoarele și multe alte produse din gama resigilatelor au reduceri de 20-30 sau chiar 50% din prețul inițial!

Acum eMAG vă oferă posibilitatea achiziționării și în rate a produselor resigilate, puteți alege dintr-o mulțime de programe de creditare, majoritatea dintre ele FĂRĂ DOBÂNDĂ!

Produsele resigilate sunt produse care fie au fost returnate în termen de 30 de zile de către clienți, fie au fost expuse în magazinele eMAG și prezintă mici urme de folosință, dar prețul este cu 50% mai mic decât produsul nou.

Majoritatea cumpărătorilor de produse resigilate se declară extrem de mulțumiți datorită faptului că beneficiază de aceiași garanție ca la achiziționarea unui produs nou.

 

Vezi ofertele - TOP Telefoane resigilate

 

Dacă nu ați cumpărat până acum produse resigilate vă invităm să urmăriți un scurt review despre ce înseamnă produsele resigilate.

 

Vă mulțumim!

Resigilate eMAG

Resigilate eMAG
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Telefoane ieftine, rate fără dobândă, reduceri de 50% din prețul inițial, si acestea sunt doar câteva din avantajele produselor resigilate
Published inOferte

3 Comments

  1. […] cel mai mic preț existent online în România vzitați site-ul nostru indiferent că doriți telefoane mobile cu reducere, sau cărți ori […]

  2. […] mai este o noutate faptul că după data de 20 a fiecărei luni produsele resigilate beneficiază de extra reduceri. Spre exemplu, luna trecută mai multe frigidere și mașini de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *