Skip to content

Banda de alergat electrica Actuell T2000i REDUCERE 45% la eMAG

Sharing is caring!

O bandă de alergat electrică de care cei care au cumpărat-o se declară foarte mulțumiți!

Acum cu o reducere de 45% din prețul de pornire și transport gratuit oriunde în țară, această banda electrică de alergat de la Actuell este o achiziție ideală. Fiind din gama casnică, această bandă electrică nu suportă mai mult de 110 Kg și este dotată cu 12 programe presetate.

 

Detalii, specificații, funcții Actuell T2000i

Calculatorul încorporat are funcția de mp3, care vă oferă posibilitatea de a asculta muzica dorită în timp ce faceți exercițile zilnice. Acesta are un ecran LCD albastru care vă indică funcții precum puls, viteza, body fat, distanța sau numărul de calorii.

 

Banda de alergat electrica Actuell T2000i
Banda de alergat electrica Actuell T2000i

 

 

Ofertă - Bandă de alergat Actuell T2000i!

 

 

Motorul de 1,5 CP dezvoltă o viteză cuprinsă între 0,8 și 12 km/h. Înclinarea benzi se face manual, până la 3 trepte, iar funcția de siguranță cu care este dotată vă asigură oprirea imediată în cazul dezechilibrării.

 

Banda de alergat electrică de la Actuell asigură o funcționare ușoară și silențioasă, datorită sistemul de amortizare a șocurilor din timpul alergării și este proiectată astfel încât să fie pliată pe cilindru. Este dotată cu sistem hidraulic pentru depliere automată și roți pentru un transport simplu și comod.

 

Vine 95% asamblată în ambalajul original, iar restul pieselor sunt foarte ușor de atașat. Clienții eMAG care au achiziționat această bandă de alergat se declară extrem de mulțumiți, iar reducerea de 45% este un motiv bine întemeiat pentru o achiziție de succes.

 

Alte accesorii fitness

Fiind un împătimit al sportului și având această activitate constant, alimentația este un factor destul de important. Suplimetele nutritive au reduceri cuprinse între 10 și 30%, iar transportul pentru o comandă mai mare este gratuit.

 

Puteți consulta întreaga gamă de produse pentru fitness, recuperare și protecție sportivă, hidratare sportivă sau suplimente nutritive cu un simplu CLICK AICI!

 

Recomandăm achiziționarea de produse pentru fitness din magazinul celor de la eMAG pentru faptul că aveți o oarecare garanție a calității și a originalității produselor, mai ales în cazul produselor alimentare.

Banda de alergat electrica Actuell T2000i

-45%
Banda de alergat electrica Actuell T2000i
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Banda de alergat electrica Actuell T2000i este acum la aproape jumătate de preț la eMAG și beneficiați de transport gratuit
  • Dotată cu 12 funcții si o rezistență până la 110 kg
  • Garanție inclusă 24 de luni
  • Poate fi achiziționată în rate fără dobândă
Published inReduceriSport

5 Comments

  1. […] mobile Xiaomi sunt din ce în ce mai accesibile. Magazinele mari online, precum QuickMobile sau eMAG au început să dispună de stocuri din ce în ce mai mari, iar modelele Xiaomi Mi Max și Redmi […]

  2. […] funcții precum mp3 și facebook au ajuns să fie încorporate și în benzile de alergare. Banda de alergat Actuell model T2000i este echipată cu cele mai noi funcții și dotări pentru a vă oferi o experiență cât mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *