O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Samsung GALAXY S7 Gold 18% REDUCERE la eMAG

Sharing is caring!

Profită acum de 18% reducere pentru telefonul mobil mult visat! Samsung Galaxy S7, Gold cu reducere 18% la eMAG!

 

Acest smartphone a făcut furori din prima zi de lansare. Cu ocazia evenimentului de Black Friday acest telefon și alte câteva modele din aceiași gamă de preț au bătut recorduri ca număr de vânzări.

 

 

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Gold

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Gold

 

 

Samsung Galaxy S7 este dotat cu un procesor Octa-Core de 2300 + 1600 care asigură o rapiditate în utilizarea aplicațiilor de orice gen. Împreună cu cei 4 GB RAM și un sistem de operare de ultimă generație, Android 6.0, acest telefon mobil este un smartphone pe care te poți baza.

 

 

Motivele pentru care este avantajos să achiziționezi un S7 la liber, fără abonament

 

Prețul telefoanelor mobile este puțin exagerat chiar imediat după lansare, dar odată cu trecerea timpului acesta scade și se apropie de normal. Spre exemplu, în ziua lansării modelului S7 cei de la Samsung au pornit de la un preț în jurul sumei de 1000 de dolari și în Europa din ce îmi aduc aminte și mai mult!

 

 

Cel mai avantajos moment pentru a cumpăra un smartphone de top!

 

Astăzi, când deja se așteaptă lansarea modelului S8, prețul a scăzut la mai bine de jumătate. Achiziționarea telefonelor noi apărute împreună cu abonament este, putem spune, avantajoasă, deoarece plătești mult mai puțin din prețul telefonului, dar odată cu trecerea timpului valoarea smartphone-urilor scade, astfel se întâmplă cu aproape orice tip de tehnologie.

 

 

 

 

Cel mai avantajos moment în care puteți cumpăra un smartphone de top este la aproximativ un an după lansarea lui, când lumea este obijuită cu el și deja se așteaptă lansarea următorului model. Prețul se poate înjumătăți, iar atunci este mult mai accesibil să-l achiziționezi cu plata directă, fără a mai plăti și un abonament.

 

 

Reduceri de Black Friday pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

 

Cu ocazia evenimentului de Black Friday cei de la eMAG au reduceri uimitoare în fiecare an. Dacă doriți să achiziționați un smartphone de top la un preț întradevăr accesibil atunci vă sfătuim să așteptați, dacă este cu putință, până la evenimentul de Black Friday de anul acesta, cu siguranță prețul pentru Galaxy S7 va fi mult mai scăzut decât în acest moment.

Totuși, și reducerea de 18% este destul de avantajoasă dacă ne gândim că reducerile de Black Friday vor avea loc la sfârșitul lui Noiembrie.

Vă mulțumim!

Samsung GALAXY S7 Gold 18% REDUCERE la eMAG

8

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

5.0/10

Disponibilitatea ofertei

5.0/10

Beneficii

  • Profitați acum de reducerea de 18% oferită de eMAG pentru minunatul Samsung Galaxy S7 Gold
  • Smartphone de top la un preț avantajos
  • Primiți un cadou din partea eMAG
  • Transportul este gratuit în întreaga țară
  • Poate fi achiziționat în rate fără dobândă

Dezavantaje

  • Garanție 24 de luni
Post Tagged with , ,
Spre Magazin

Review Summery

Prețul oferit de eMAG este unul extrem de avantajos, în acest moment este cel mai mic preț existent online pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S7 Gold.

Conclusion Rating
Samsung GALAXY S7 Gold 18% REDUCERE la eMAG Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

4 Responsesso far.

  1. […] mobile în schimb sunt mai puțin diversificate. Există și brandurile de top, precum Samsung și iPhone, dar cele mai multe sunt Asus sau mărci care au lansat de curând telefoane mobile tip […]

  2. […] mai găsesc în alte magazine, aceștia dețin exclusivitate la mai multe modele de Sony, Arctic, Samsung plus multe […]

  3. […] mai găsesc în alte magazine, aceștia dețin exclusivitate la mai multe modele de Sony, Arctic, Samsung plus multe […]

  4. […] Exista disponibil la eMAG telefon mobil Samsung Galaxy J5 dual sim modelul 2017, negru la numai 769 Lei. Altex va ofera preturi cu pana la 750 de Lei reducere pentru modelele Samsung Galaxy S7 Edge si Galaxy S8 64 GB. Vezi aici! […]