Skip to content

Samsung GALAXY S7 Gold 18% REDUCERE la eMAG

Sharing is caring!

Profită acum de 18% reducere pentru telefonul mobil mult visat! Samsung Galaxy S7, Gold cu reducere 18% la eMAG!

 

Acest smartphone a făcut furori din prima zi de lansare. Cu ocazia evenimentului de Black Friday acest telefon și alte câteva modele din aceiași gamă de preț au bătut recorduri ca număr de vânzări.

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Gold
Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Gold

Samsung Galaxy S7 este dotat cu un procesor Octa-Core de 2300 + 1600 care asigură o rapiditate în utilizarea aplicațiilor de orice gen. Împreună cu cei 4 GB RAM și un sistem de operare de ultimă generație, Android 6.0, acest telefon mobil este un smartphone pe care te poți baza.

Motivele pentru care este avantajos să achiziționezi un S7 la liber, fără abonament

Prețul telefoanelor mobile este puțin exagerat chiar imediat după lansare, dar odată cu trecerea timpului acesta scade și se apropie de normal. Spre exemplu, în ziua lansării modelului S7 cei de la Samsung au pornit de la un preț în jurul sumei de 1000 de dolari și în Europa din ce îmi aduc aminte și mai mult!

 

 

Cel mai avantajos moment pentru a cumpăra un smartphone de top!

Astăzi, când deja se așteaptă lansarea modelului S8, prețul a scăzut la mai bine de jumătate. Achiziționarea telefonelor noi apărute împreună cu abonament este, putem spune, avantajoasă, deoarece plătești mult mai puțin din prețul telefonului, dar odată cu trecerea timpului valoarea smartphone-urilor scade, astfel se întâmplă cu aproape orice tip de tehnologie.

 

 

Cel mai avantajos moment în care puteți cumpăra un smartphone de top este la aproximativ un an după lansarea lui, când lumea este obijuită cu el și deja se așteaptă lansarea următorului model. Prețul se poate înjumătăți, iar atunci este mult mai accesibil să-l achiziționezi cu plata directă, fără a mai plăti și un abonament.

Reduceri de Black Friday pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

Cu ocazia evenimentului de Black Friday cei de la eMAG au reduceri uimitoare în fiecare an. Dacă doriți să achiziționați un smartphone de top la un preț întradevăr accesibil atunci vă sfătuim să așteptați, dacă este cu putință, până la evenimentul de Black Friday de anul acesta, cu siguranță prețul pentru Galaxy S7 va fi mult mai scăzut decât în acest moment.

Totuși, și reducerea de 18% este destul de avantajoasă dacă ne gândim că reducerile de Black Friday vor avea loc la sfârșitul lui Noiembrie.

Vă mulțumim!

Samsung GALAXY S7 Gold 18% REDUCERE la eMAG

Samsung GALAXY S7 Gold 18% REDUCERE la eMAG
8

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

5.0 /10

Disponibilitatea ofertei

5.0 /10

Beneficii

  • Profitați acum de reducerea de 18% oferită de eMAG pentru minunatul Samsung Galaxy S7 Gold
  • Smartphone de top la un preț avantajos
  • Primiți un cadou din partea eMAG
  • Transportul este gratuit în întreaga țară
  • Poate fi achiziționat în rate fără dobândă

Dezavantaje

  • Garanție 24 de luni
Published inReduceriSamsungTelefoane Mobile

3 Comments

  1. […] mai găsesc în alte magazine, aceștia dețin exclusivitate la mai multe modele de Sony, Arctic, Samsung plus multe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *