Allview X2 Soul Pro 48% REDUCERE resigilat la eMAG

IPhone 7
iPhone 7 Plus 32 GB REDUCERE de Black Friday la eMAG
26 ianuarie 2017
ceas-elefant
Top ceasuri elefant
31 ianuarie 2017

Allview X2 Soul Pro 48% REDUCERE resigilat la eMAG

Allview X2 Soul Pro

Allview X2 Soul Pro

Allview X2 Soul Pro este la jumătate de preț doar pentru mici urme de folosință și ambalajul original deschis! Merită?

 

Allview X2 Soul Pro cu o capacitate de 16 GB, dual-sim și 4G este acum aproape jumătate din prețul inițial. Da, ai văzut bine, nu este nici o glumă, plătești jumătate pentru același produs doar pentru că a fost deschis și resigilat.

 

Un produs resigilat, spre exemplu telefonul mobil Allview X2 Soul Pro este un produs complet funcțional, ce beneficiază de aceiași garanție ca unul nou, singura diferență este că acest produs a fost desigilat din ambalajul original. Pentru mai multe informații urmăriți videoclipul acesta:

De ce este bine să cumperi telefonul mobil Allview X2 Soul Pro resigilat!?

 

Ținând cont de faptul că este la jumătate de preț, deci chiar mai ieftin decât dacă l-ai cumpăra second hand, faptul că eMAG oferă o garanție de 24 de luni și singurul defect este faptul că prezință mici urme de folosință, această ofertă este una dintre cele mai bune din ultime zile găsite pe internet.

 

Allview X2 Soul Pro este un smartphone de top, dotat cu un procesor Octa-Core și 2 GB RAM, cameră principală de 13 MP și frontală de 8, display super amoled de 5,5 inch și rezoluție FULL HD, toate acestea fac din acest telefon mobil un super calculator care vă ajută în operarea oricărei aplicații pentru Android.

 

 

Având configurația unul smarphone de top, Allview X2 Soul Pro este un telefon mobil pe care te poți baza și costă extraordinar de puțin. Pentru un telefon din această gamă de preț, acest Allview pare să fie o achiziție reușită.

 

Cumpărătorii par extrem de mulțumiți de el, există unele cazuri în care telefonul are anumite probleme, dar par să fie destul de restrânse și în majoritatea cazurilor cumpărătorii se declară încântați de această achiziție.

 

Cel mai mic preț existent online pentru Allview X2 Soul Pro

 

Dacă nu sunteți deranjat de faptul că ambalajul a fost deschis, achiziționarea telefonului mobil Allview X2 Soul Pro la jumătate de preț este o achiziție reușită.

 

Recomandăm cu încrederea cuvenită achiziționarea produselor resigilate de pe eMAG, deoarece cumpărătorii revin și scriu despre starea produselor, așa că vă puteți face o părere despre produsul dorit. iar faptul că deseori produsul este redus cu mai bine de jumătate din preț doar pentru faptul că a fost desigilat este un atu major în achiziționarea de produse la cel mai mic preț existent online!

Vă mulțumim!

Sharing is caring!

Allview X2 Soul Pro 48% REDUCERE

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Allview X2 Soul Pro este un telefon mobil cu un preț incredibil de mic resigilat la eMAG
  • Procesor Octa-Core și 2 GB RAM
  • Garanție 24 de luni
  • Cameră 13 MP
  • Dual-Sim
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

3 Comments

  1. […] iubite poate fi de multe ori o provocare. Consultați întreaga gamă de reduceri, deoarece eMAG a ofertat mii de produse cu ocazia acestei zile […]

  2. […] cu o reducere de semnificativă la eMAG, poate fi al dumneavoastră cu transport gratuit și garanție inclusă 24 de luni! Este disponibil […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.