Skip to content

Ceas Fossil Jacqueline ES3435

Sharing is caring!

Dacă un ceas deosebit de damă este ceea ce căutați Fossil Jacqueline ES3435 poate fi soluția ideală!

În topul raportului calitate / preț, ceasul de damă Fossil Jacqueline ES3435 se poziționează undeva printre primele poziții, acest ceas poate fi accesoriul care să vă fie util la absolut orice ținută. Pentru damele care preferă stilul retro și îndrăznesc mereu ceva nou, acest ceas poate fi cadoul ideal.

 

Confecționat din materiale precum, oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, ceasul Fossil Jacqueline ES3435 are o durată de aspect nou o perioadă îndelungată. Geamul ceasului este din cristal mineral. Datorită proprietățiilor sale acesta este foarte rezistent la zgârieturi.

 

Detalii

Pentru a fi sigur de o achiziție reușită, lungimea brățării și dimensiunea carcasei sunt lucruri de care va trebui să țineți cont. Lungimea brățării ceasului ES3435 este de 19 cm, în poziție închisă, iar sistemul de închidere al acesteea este cu clips. Aceasta are o lățime de 14 mm.

Carcasa este rotundă, realizată din oțel inoxidabil superior cu un diametru de 36 mm, iar groseimea acesteia este de 7 mm. Geamul, am specificat și mai sus, este mineral cu o rezistență apreciabilă la majoritatea materialelor care pot provoca zgârieturi.

Mecanismul ceasului este quartz. Alături de toate celelalte materiale de înaltă calitate, aspectul deosebit al acestui ceas este asigurat și datorită mecanismului foarte îngust. Acesta asigură o funcționalitate optimă timp de zeci sau chiar sute de ani, în condiții optime de funcționare.

 

Ce spun cumpărătorii!?

Fiind vorba de un ceas din gama de lux, trebuie specificat faptul că deseori cumpărătorii completează comentarii cu review-ul ceasului, imediat după cumpărare sau la o perioadă mai lungă de timp.

Vă puteți face ușor o părere din spusele a aproape 200 de clineți mulțumiți, asta numai pe elefant. Ceasul Fossil Jacqueline ES3435 este comercializat în acest moment de peste 10 magazine online, dar dincolo de magazine vă puteți îndrepta către site-urile unde puteți găsi informație detaliată despre acest ceas.

Vă mulțumim!

Ceas Fossil Jacqueline ES3435

Ceas Fossil Jacqueline ES3435
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • 20% reducere în acest moment
  • Transport asigurat oriunde în țară în 48/h
  • Certificat de proveniență
  • Raport calitate ridicat
Published inReduceri

3 Comments

  1. […] topul preferințelor cumpărătorilor online, se numără ceasul Fossil Jacqueline ES3435. Acest ceas de mână pentru damă este unul extrem de apreciat în rândul cumpărătorilor […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *