Xiaomi Mi Max REDUCERE 150 de Lei

Sharing is caring!

Xiaomi Mi Max, 16GB, 4G, Dual Sim, Silver

Xiaomi Mi Max este un telefon mobil cu o rezistență uluitoare la șocuri și zgârieturi, dar și cu autonomie ridicată a bateriei. Este un smartphone de top ce poate fi comparat cu iPhone 5S sau chiar iPhone 6S, datorită tehnologiei de ultimă generație cu care este dotat.

 

Procesorul Hexa-Core asigură o funcționare optimă a tuturor aplicațiilor, acesta fiind alcătuit din 6 nuclee, un Quad-core Cortex-A53 de 1.4 GHz, iar celălat Dual-core de 1.8 GHz, Cortex-A72.

 

Xiaomi Mi Max are o capacitate de stocare de 16 GB, cu posibilitate de adăugare slot memorie de până la 200 GB și este dotat cu 2 GB RAM. Este un telefon mobil dual-sim, cu camera principală de 16 MP și secundară 5 MP. Acestea sunt dotate cu funcții precum face detection, panorama, geo-tagging, touch focus și HDR.

 

 

Bateria telefonului mobil Xiaomi Mi Max este de 4850 mAh și asigură o durată de funcționare extrem de ridicată, multe modele de smartphone din game de preț mult mai ridicate nu oferă nici acum această autonomie.

 

Sistemul de operare al telefonului este Android 6.0, actualizat la zi și pregătit pentru cele mai noi aplicații de tip business și cele mai apreciate jocuri video.

 

Display-ul are o dimensiune de 6.33, acesta vă oferă o rezoluție (~342 ppi pixel density) 1080 x 1920 pixels. Touchscreen Capacitiv, cu tehnologie IPS, Multitouch, iar cireașa de pe tort este Corning Gorilla Glass 4. Cu o rezistență uluitoare la cele mai puternice zgârieturi, impresionant de mare și de subțire în același timp, acest telefon mobil Xiaomi are toate componentele necesare să fie în top!

 

Părerea celor care au cumpărat telefonul mobil Xiaomi Mi Max

Majoritatea persoanelor se declară extrem de mulțumite de acest telefon, costă foarte puțin și se mișcă la fel de repede ca un iPhone, are garanție de 2 ani, autonomie ridicată a bateriei și vă asigură poze la cele mai înalte dimensiuni.

 

 

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max

 

 

Rareori telefonul intră la reducere și atunci stocul nu este niciodată suficient. eMAG are în acest moment aproape 200 de lei diferența de preț, iar stocul limitat, acest lucru ne face să credem faptul că acest telefon Xiaomi este la mare căutare în această perioadă.

 

De ce este o achiziție de succes

Telefonul Xiaomi Mi Max reușește să îmbine toate componentele necesare unei funcționări rapide, plăcute și necesare, dar în același timă să nu vă cote o mică avere. Ce mai contează în 2017 marca, atâta timp cât telefonul oferă performanțe ridicate, poate mai ridicate ca a unor telefoane mobile de tip smartphone cu mult mai scumpe.

 

Din toate puctele noastre de vedere Xiaomi Mi Max poate fi o achiziție de succes, mai multe magazine comercializează acest produs, iar de aceea noi avem doar prețurile cele mai mici online!

Vă mulțumim mult pentru share!

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Xiaomi Mi Max este un smartphone la mare diferență de preț de smartphone-urile de top, dar configurația este în unele cazuri superioară
  • Hexa-Core, 2 GB RAM, 16 MP, 6,6 inch, 16 GB, Full Hd
  • Reducerea de preț face acest telefon cu adevărat atractiv
  • 24 de luni garanție
  • Poate fi achiziționat în rate fără dobândă, prin card de cumpărături.

Dezavantaje

  • Pur și simplu nu există defecte
Post Tagged with , , , , ,
Spre Magazin

Review Summery

Xiaomi este un mare importator de tehnologie din China pentru întreaga Europă, pe lângă telefoane mobile, smartphone, Smart TV și multe, multe altele.

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro