O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Rate online la Altex pentru televizoare și telefoane

Sharing is caring!

Poți achiziționa la Altex televizoare și telefoane direct în rate online! Fără birocrație!

 

TELEFOANE RATE ALTEX

TELEFOANE RATE ALTEX

 

Rate fără birocrație, cine a mai văzut? DA! Acum se poate să alegi produsul dorit printr-un singur click, să finalizezi comanda online, iar la metoda de plată ai mai multe opțiuni.

 

 

Altex.ro

Altex.ro

Diverse programe de creditare sunt partenere Altex și oferă posibilitatea aplicării online, fără prea multă harababură cu foi. Odată cu evoluția calculatorelor, absolut toate sistemele sunt disponibile și online.

 

Pe majoritatea magazinelor online există unul sau mai multe programe de finanțare. Sper exemplu, Altex. Oferă trei tipuri de finanțare:

 

 

 

Vezi ofertele - Rate Altex

 

 

 

Card de cumpărături – acest timp de plată se aplică celor care dețin deja un card emis de o bancă

 

Credit direct în magazin – aceta este creditul clasic. Mergeți în magazin și trebuie să completați toate formularele pentru cerere, iar apoi trebuie să așteptați un anumit timp după răspuns.

 

Credit online – Aplici în câteva minute, primești răspuns în 2 ore, nu ai nevoie de adeverință și toate actele le primești acasă. Simplu.

 

Credit Altex

Credit Altex

 

Acum trebuie menționat faptul, orice creditor percepe dobândă. După cum bine știm cu toții este din ce în ce mai mare.

 

Dacă pentru creditul clasic în magazin dobânda este de 33%, dar nu există comisioane de analiză gigante și nici taxe de întreținere care să fie mai mari de 5 lei lunar.

 

Trebuie să știți că aplicând online aceasta este puțin mai mică, mai exact 31%, dar comisioanele de administrare ale creditului se ridică la aproximativ încă 10% din suma totală. Puteți consulta grila AICI!

 

 

 

Vezi ofertele - Rate Altex

 

 

 

Altex Televizoare Rate

 

Altex oferă o gamă foarte variată de prețuri pentru aceste produse. Începând de la 999 Lei pentru un Televizor LED Full HD cu diagonala de 80cm marca PHILIPS, model 32PFT4101/12, până la televizor cu Android, HDR, Ultra HD 4K 3D, cu o diagonală de 253cm, marca Sony modelul BRAVIA KD-100ZD9B.

 

 

Altex Televizoare

Altex Televizoare

 

 

Vezi ofertele - Altex Televizoare

 

 

 

Altex Telefoane Rate

 

Telefoanele mobile în schimb sunt mai puțin diversificate. Există și brandurile de top, precum Samsung și iPhone, dar cele mai multe sunt Asus sau mărci care au lansat de curând telefoane mobile tip smartphone. Prețurile în schimb sunt extrem de diversificate.

 

 

Altex telefoane în rate

Altex telefoane în rate

 

 

 

Vezi ofertele - Altex Telefoane

 

 

 

Cum aplici pentru card de cumpărături

 

Majoritatea băncilor oferă posibilitatea de a aplica pentru un card de cumpărături. Dacă aveți deja un card la vre-una dintre bănci pe care primiți salariul sau orice alt tip de venit, atunci cel mai simplu este să întrebați direct banca dumneavoastră.

 

 

Dacă nu este avantajos pentru dumneavoastră programul de finanțare al băncii respective puteți alege din zeci de programe însă, Banca Transilvania are o prezentare aici. Aplicați cu nume și telefon și în câteva ore puteți afla toate detaliile pentru creditul dumneavoastră.

 

 

Programe Card cumpărături

Programe Card cumpărături

 

 

Lansăm în curând concurs, așa că nu uita să ne oferi un like pe facebook pentru a primi cele mai tari oferte și pentru a afla totul despre concurs!

Rate Altex pentru televizoare și telefoane

8.5

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

9.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

5.0/10

Beneficii

  • Află cum plătești online pentru achiziționarea de telefoane sau televizoare în rate la altex
  • Toate televizoarele și telefoanele pot fi achiziționate în rate online la altex
  • Plata în rate se poate face și printr-un card de cumpărături

Dezavantaje

  • Dobânda pentru programul normal de creditare este peste 30%
  • Maxim 48 de luni perioada de rambursare
Vezi Oferta

Review Summery

Achiziționarea de produse este deseori o provocare, consultați cu atenție întreaga ofertă mai ales de creditare. Dacă doriți să achiziționați telefoane sau televizoare de la Altex aici puteți afla cât de simplu este.

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.

  1. Barbie spune:

    A few years ago I’d have to pay someone for this inaomrftion.