Skip to content

Cât costă un penny board!?

Sharing is caring!

Prețul unui penny board este aproximativ 100 de lei, dar în funcție de sepcificațiile și dotariile modelul ales prețul poate flucta destul de mult.

 

 

 

Dacă doriți să aflați cât costă un penny board trebuie mai întâi să știți că aceste produse sunt dintr-o gamă foarte diversificată. Puteți alege un model simplu dar rezistent sau puteți opta pentru ceva cu un aspect mai deosebit dar care costă mai mult de 100 de lei.

 

 

 

Top Modelele - Penny board!

 

 

 

Vă recomandăm eMAG deoarece sunt disponibile câteva sute de modele de unde puteți alege si majoritatea par a fi de calitate destul de bună. Cu siguranță un penny board de 100 de RON nu va fi la fel ca unul de 400, dar specificațiile și celor de 100 sunt aproximativ la fel cu cele de 400, aspectul fiind cel care face de multe ori diferenta de preț.

Preț pennyboard

Preț pennyboard
9.8

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

9.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Prețul unui pennyboard fluctuează între 85 și 480 de lei. Deseori calitatea penny board-ului este la fel, dar aspectul deosebit crește prețul
  • eMAG oferă o gamă foarte largă de modele
  • Transport gratuit la majoritatea oriunde în țară
  • Modele Australia disponibile
Published inOferteSport

One Comment

  1. […] pentru achiziționarea unui penny board trebuie stabilit deoarece majoritatea magazinelor oferă o gamă variată de modele. În majoritatea cazurilor, diferența de preț este dată de design și uneori de calitatea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *