Skip to content

Penny board eMAG

Sharing is caring!

Alege acum un penny board la eMAG pentru copilul tău și poți beneficia de reducere de până la 48%.

 

 

 

Mai multe modele de penny board sunt acum reduse la eMAG cu 48%. Indiferent că doriți un model din plastic, sau ceva pentru avansați, eMAG văoferă o gamă foarte variată de modele. Un model Landsurfer de calitate superioară, dotat cu rulmenți de carbon este acum la reducere 40%.

 

 

 

Oferte - Penny board landsurfer!

 

 

 

Prețul unui penny board mai poate flucta și în funcție de design și posibilitatea de a adapta desenele de pe el. Modelele simple în general sunt destul de ieftine, în timp de un model pictat depășește 200 de lei.

 

 

 

Toate Modelele - Penny board!

 

 

 

Mai trebuie să țineți cont că alegerea unui penny board se face și în funcție de grutate și locul în care copilul dumneavoastră se va distra cu el. Pentru locurile special amenajate este recomandat să alegeți un model de calitate, acest lucru va facilita distracția copilului dumneavoastră prin simplitatea cu care va funcționa indiferent de cât de încins va fi betonul.

 

 

 

Dacă principalul loc de joacă nu este un loc special amenajat nu este nevoie de o calitate ridicată a roților. Inclusiv modelele de plastic sunt suficient de rezistente pentru a asigura o distracție de calitate chiar ți în fața blocului.

 

 

 

Acest tip de sport devine din ce în ce mai preferat de copii din ziua de azi. Datorită modului în care poate fi întrebuințat, un penny board ajută copilul dumneavoastră să scurteze din timpul de pe drumul spre școală sau multe altele.

 

 

 

Top Modelele - Penny board!

Penny board eMAG

Penny board eMAG
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Prețul unui penny board poate flucta destul de mult în funcție de calitatea și desenele acestuia. Modelul calsic de plastic nu costă mai mult de 100 de RON
  • eMAG oferă o gamă variată de modele
Published inSport

2 Comments

  1. […] Trebuie să recunosc că am o anumită plăcere să scriu despre acest produs. Nu de mult unul din copiii unui prieten îmi explica cu un entuziasm gigant că abia așteaptă cu nerăbdare să îi ajungă pennyboard-ul comandat de pe eMAG.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *