O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Precomandă Huawei P10

Sharing is caring!

Orange a lansat astăzi precomanda pentru Huawei P10!

 

Huawei P10 a fost lansat la precomandă la Orange! Prețul de pornire depășește 500 Euro, cum era de așteptat, dar sunt oferte foarte avantajoase la majoritatea abonamentelor. Cu un abonament Orange Me 42 prețul telefonului este de 149 Euro. Vezi mai jos toate ofertele Orange.

 

Huawei atunci când lansează un telefon de cele mai multe ori ia în calcul faptul că prețul trebuie să fie pe cât se poate de convenabil. De această dată pare că nu a mai ținut cont de acest aspect și s-au bazat mai mult pe performanțele telefonului, chiar dacă prețul este mai ridicat decât ne-am obijnuit.

 

 

HUAWEI P10!

 

Precomandă Huawei P10

Precomandă Huawei P10

Precomandă Huawei P10

9

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

5.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Precomanda este acum disponibilă pentru Huawei P10. Prețul de pornire fără abonament este peste 500 Euro.
  • Prețul cu abonament este 150 Euro
  • Primești smartwatch cadou
Post Tagged with ,
Vezi Oferta

Review Summery

Alege modelul Black sau modelul Silver și dacă îți alegi să optezi pentru un abonament sau reînoire poți beneficia de diverse avantaje.

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro