Skip to content

Preț penny board

Sharing is caring!

Prețul unui penny board începe undeva în jurul sumei de 70-80 RON și poate ajunge până la 4-500 RON în funcție de design, dar nu numai.

 

De cele mai multe ori prețul unui penny board este dat de design. Dacă acesta are un design foarte complex și este model nou lansat, de obicei costă peste 200 de lei. Odată cu trecerea timpului, la fel ca la oricare alt produs prețul scade.

 

 

De multe ori alegerea unui penny board se face în funcție de preț. Bugetul de care dispuneți pentru achiziționarea unui penny board trebuie stabilit deoarece majoritatea magazinelor oferă o gamă variată de modele. În majoritatea cazurilor, diferența de preț este dată de design și uneori de calitatea materialelor din care este confecționat penny board-ul inițial.

 

Un model foarte îndrăgit de copii este modelul casic cu roți ABEC 5, din plastic turnat. Are o rezistență uimitoare și majoritatea cumpărătorilor se declară extrem de mulțumiți.

 

Ofertă - Penny board!

 

Penny Baord
Penny Baord

Prețul penny board-ului este atât de redus deoarece aspectul este unul simplu. În comparație cu modele Penny Australia sau Energy, care costă peste 250 de RON, acest penny board este la fel de rezistent și costă mult mai puțin.

Noi recomandăm acest model pentru început, deoarece are o rezistență la fel de mare precum unul scump. Nu este indicat să achiziționați unul scump pentru început, diferența de preț, repet, este dată de design în majoritatea cazurilor.

 

În cazul în care prețul este mai puțin important, există disponibile în stoc peste 150 de modele de penny board cu preț diferit. Puteți pune copilul să aleagă modelul care îl preferă, dar copiii sunt atrași de culorile frumoase, care ridică drastic prețul penny board-ului inițial.

 

 

Încercăm doar să scoatem la lumină faptul că de cele mai multe ori prețul este dat de aspect și nu de calitate. Calitatea este ideintică între modelul din plastic turnat și unele modele care depășesc 200 de RON.

 

 

Toate Modelele - Penny board!

Penny Board preț

Penny Board preț
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Un penny board de calitate are acum un preț foarte bun. Calitatea unui penny board nu este neapărat justificată de preț.
  • Prețul unui penny board crește odată cu desingul
  • Sunt disponibile modele simple sub 100 RON
  • Peste 150 de modele disponibile
  • Transport gratuit

Dezavantaje

  • Nu primiți accesorii gratuite
Published inSport

2 Comments

  1. […] sunteți interesat de un penny board online shop, recomandăm să consultați site-ul eMAG, deoarece au o gamă largă de modele, iar prețurile […]

    • Pleasing you should think of somhietng like that

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *