Actuell T2000i

reduceri emag paste
Bucurăte de până la 50% REDUCERE la un milion de produse!
8 aprilie 2017
Oferte și reduceri eMAG la telefoane mobile și laptopuri
Prețuri de Sărbătoare la telefoane pe eMAG
11 aprilie 2017

Actuell T2000i

Banda de alergat electrica Actuell T2000i

Banda de alergat electrica Actuell T2000i

Află totul despre o bandă de alergare ieftină de la Acutell, mai exact modelul T2000i care este dotată cu toate funcțiile esențiale!

Odată cu dezvoltarea tehnologiei funcții precum mp3 și facebook au ajuns să fie încorporate și în benzile de alergare. Banda de alergat Actuell model T2000i este echipată cu cele mai noi funcții și dotări pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută în timpul exercițiilor fizice zilnice.

 

 

Cele mai noi funcții si tehnologii disponibile

Această bandă de alergat electrică oferă un confort sporit în timpul alergării datorită înclinării automate cu care este dotată. În stocul celor de la eMAG se mai găsește disponibilă numai ultima variantă lansată a modelului T2000i, mai exact Actuell 4000. Acum cu o reducere de 35% și transport gratuit, această bandă de alergare electrică este o achiziție reușită comparativ calitate/preț.

 

Ofertă - Bandă de alergat Actuell T2000i!

 

Este asamblatp în cutie 95%, se pliază și nu ocupă mult spațiu pentru depozitare. Are o rezistență uimitoare, datorită dimensiunii generoase această bandă de alergare electrică rezistă până la 130 kg. Este dotată cu o mulțime de funcții și programe ce pot fi salvate de 3 utilizatori. Motorul de 2,5 cp vă asigură viteza de 18 km/h.

Sharing is caring!

Actuell T2000i

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Actuell mai are disponibil la eMAG numai modelul 4000. Actuell T2000i dar cu cele mai noi tehnologii Actuell disponibile.
  • eMAG oferă o reducere de 35% la această bandă de alergat
  • Transport gratuit și 95% asamblată în cutie
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

1 Comment

  1. Isabelle spune:

    A million thanks for posting this intormafion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.