Telefoane resigilate – Reduceri

Oferte și reduceri eMAG la telefoane mobile și laptopuri
Prețuri de Sărbătoare la telefoane pe eMAG
11 aprilie 2017
Telefoane resigilate
Telefoane resigilate eMAG
22 aprilie 2017

Telefoane resigilate – Reduceri

Telefoane Resigilate

Telefoane Resigilate

Astăzi beneficiezi și de 80% reducere pentru un telefon doar că a fost desigilat. Telefoanele resigilate sunt o achiziție de succes în majoritatea cazurilor!

 

Telefoanele resigilate pot avea și 80% discount din prețul inițial. Pentru faptul că a fost afișat în magazin, sau a fost returnat dintr-un oarecare motiv, costă mult mai puțin. Telefoanele resigilate beneficiază de aceiași garanție ca și noi. 24 de luni pentru persoanele fizice și 12 pentru persoanele juridice.

 

Resigilarea produselor nu mai este o noutate. Acest tip de vânzări a fost deja promovat suficient încât să nu mai fie nevoie de alte detalii, dar în cazul în care nu știți exact despre ce este vorba puteți citi despre resigilate aici.

 

 

Vezi ofertele - Telefoane resigilate

 

 

De ce să cumperi telefoane resigilate?!

 

Pe lângă faptul că prețul este semnificativ mai mic, cu diferite ocazii puteți beneficia și de 80% reducere la telefonul dorit doar pentru că a fost desigilat și sigilat înapoi. Mai jos vă prezentăm un scurt video explicativ despre produsele resigilate.

 

 

După cum puteți vedea este extrem de avantajos. Dacă produsul dorit se află și în gama resigilatelor nu aveți nici un motiv să nu îl achiziționați. De cele mai multe ori zgârieturile care sunt specificate sunt nesemnificative.

 

Garanție

 

Garanția la fel ca la produsele noi oferă o siguranță. eMAG ne asigură că aceste telefoane au fost testate și retestate, astfel încât să nu existe nici un defect în sistemul de operare sau hardware. Acestea fiind spuse încurajăm cumpărătorii să opteze pentru produsele resigilate deoarece acestea au un preț mult mai atractiv, beneficiază de garanție la fel ca noi și deseori au reduceri uriașe.

 

 

Retur gratuit

 

Nu în ultimul rând trebuie menționat faptul că în cazul în care produsul nu satisface pe deplin dorința dumneavoastră, acesta poate fi returnat în termen de 30 de zile de la cumpărare fără nici un cost din partea dumneavoastră. Alegerea modelului de telefon dorit poate fi o provocare, mai jos sunt selectate cele mai mari reduceri pentru cele mai performante telefoane resigilate disponibile în acest moment!

 

Vezi ofertele - TOP Telefoane resigilate

Sharing is caring!

Telefoane resigilate

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

 • Telefoanele resigilate sunt o achiziție de succes, mai ales după data de 20 a lunii. Acestea au garanție la fel ca noi.
 • Telefoanele resigilate pot beneficia și de 75-80% reducere
 • Zgârieturile sunt nesemnificative
 • Arată ca noi
 • Disponibile uneori în rate
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

5 Comments

 1. […] Telefoanele resigilate sunt și cu 50% mai ieftine din simplul fapt că prezință mici urme de folosință. Spre exemplu, Nokia Lumia 530 este redus cu 51% din pricina unor mici zgârieturi și lipsei căștiilor. Acest telefon este aproape nou, mai mult ca sigur a fost returnat în termenul de 30 de zile. Este la fel ca și cum l-ai cumpăra second hand, dar cu garanție 2 ani, ca nou. Best deal! […]

 2. Vicky spune:

  Not bad at all fellas and gaalsl. Thanks.

 3. […] Sunt un utilizator de internet de prin anii 2002-2003, generația care a prins internet caffe-urile în floare, care a învățat devreme de unde e bine și de unde nu șă cumpere de pe internet. […]

 4. […] Sunt un utilizator de internet de prin anii 2002-2003, generația care a prins internet caffe-urile în floare, care a învățat devreme de unde e bine și de unde nu șă cumpere de pe internet. […]

 5. […] Telefoanele mobile sau mașiniile de spălat, pot fi o achiziție reușită dacă le cumpărați resigilate. Prețul acestor produse poate fi redus și cu jumătate doar pentru că au fost expuse în showroom-ul eMAG sau au fost desigilate pentru poze. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.