Trotineta electrica E-twow booster

Sharing is caring!

Trotineta electrică E-twow booster este una dintre cele mai apreciate trotinete electrice de români, fabricată de români!

 

56% REDUCERE LA TROTINETĂ ADULȚI

 

Această trotinetă electrică are o autonomie de 35 de km pentru o viteză medie de 20 km/h. Este concepută pentru a asigura o bună funcționare pentru persoane de până la 125 de kg și plierea este una extrem de ușoară. Sistemul de pliere este brevetat de craiovenii de la E-twow, care dețin brevet și pentru tehnologia de control a trotinetei și pentru cauciucurile fără aer.

 

Sistemele de frânare asigură o oprire imediată în caz de urgență. Această trotinetă este echipată cu sistem de frânare regenerativă pe roata din fața, iar cea din spate se oprește prin frecare.

 

 

Vezi ofertele - Trotinete electrice

 

 

Preț, detalii și sprecificații

 

Este adevărat că prețul este unul ridicat, dar totodată calitatea materialelor din care este confecționată trotineta sunt pe măsură. Un aliaj de aluminiu ușor și rezistent, vopsit cu tehnologie de vopsea metalică care asigură un aspect deosebit.

 

Calitatea roțiilor, a farului și a suspensiilor ne face să înțelegem prețul ridicat. Pe lângă acestea, tehnologia brevetată de control a trotinetei și afișajul LED de pe ghidon, alături de bateria de 280W Li-Po transformă această trotinetă într-un adevărat vehicul.

 

Rezistența în timp pare una extrem de ridicată, garanția pentru cadru este de 2 ani. Nu există șanse prea mari să se defecteze, motorul fără perii pe curent continuu are o medie de viață de minim 10 ani.

 

 

Acumulatorul Li-Polymer asigură urcarea rampelor de până la 20 de grade, iar bateria este încărcată complet de la 0 în maxim 2 ore, asigurând din nou autonomie pentru 35 de km.

 

Plierea trotinetei este un alt brevet al celor de la E-twow, aceasta asigură o închidere ușoară și rapidă a ghidounului și a mânerelor, ocupând un spațiu mic de depozitare. Deplierea se face automat, iar un alt lucru de apreciat este modelitatea prin care trotineta rămâne în stand by la apăsarea unui singur buton.

 

Acestea fiind spuse, rămâne la latitudinea dumneavoastră ce model de trotinetă alegeți. eMAG are reduceri la mai multe modele, unele începând chiar cu 649 de Lei.

 

 

Vezi ofertele - Trotinete electrice

 

 

Trotinetă E-twow booster

Trotinetă E-twow booster
8.6

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

5.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

8.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Pliere rapidă și simplă, depliere automată
  • Sisteme de frânare sigure
  • Autonomie ridicată
  • Viteză de 30 km/h
  • Motor cu durată de viață mare

Dezavantaje

  • Preț destul de ridicat
  • Încărcare în maxim 2 ore
  • Garanție 2 ani
Vezi Oferta

Review Summery

Trotineta electrică E-twow booster are toate specificațiile necesare care să justifice prețul ridicat, o mulțime de tehnologii inovatoare brevetate de românii de la E-twow.

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro