Trotinete electrice pentru adulți cu 56% REDUCERE la eMAG

Dacă ești în căutarea cele mai bune trotinete electrice, ai ajuns în locul ideal pentru a afla cum să o alegi pe aceasta!

 

Cele mai noi vehicule electrice potrivite pentru jungla urbană sunt acum la mega reducere pe eMAG. Există disponibile modele cu reducere de 56%.

 

Trotinete electrice

Trotinete electrice

 

E-twow unul dintre principalii producători ale acestor scutere electrice, cu sediul la Craiova. Aceștia dețin un brevet pentru modelele de cauciucuri fără aer și pentru tehnologia de control a trotinetelor. Modelul de pliere este unul revoluționar, brevetat tot de această companie românească.

 

 

Vezi ofertele - Trotinete electrice

 

 

 

Trotinete E-twow cu reducere la eMAG

 

Modelul de trotinetă electrică E-twow booster este unul dintre cele mai apreciate modele de către cumpărătorii acestui tip de vehicule electrice. Aceasta are o autonomie de 35 de km, iar timpul de încărcare a acestea este de 2-3 ore. Ajunge la o viteză maximă de 30 km/h și este concepută pentru a suporta o sarcină de până la 125 de kg.

 

 

 

Modalitatea de pliere este una extrem de ingienioasă, ghidounul și mânerele fiind pliabile într-un mod foarte simplu și rapid. Înălțimea ghidounului este ajustabilă în funcție de înălțimea conducătorului. Sistemele de frânare asigură o opriere imediată în caz de urgență, frâna din față fiind regenerativă, iar cea de pe spate prin sistem de frecare direct pe roată.

 

 

 

Vezi ofertele - Trotinete electrice

 

 

 

Trotineta E-twow booster este echipată cu suspensii și pe față, dar și pe spate, pentru o amortizare a șocurilor de cea mai bună calitate. Este echipată cu far pe leduri concetat direct la procesorul acestea pentru a asigura aceiași intensitate a luminii indiferent de puterea bateriei și claxon electric piezo ceramic.

 

Trotineta E-twow

Trotineta E-twow

 

Interfața de control brevetată, denumită Uniblock Human Interface Control oferă un confort al comenziilor astfel încât să puteți claxona, frâna, aprinde farul sau citi pe afisajul electronic foarte ușor.

 

Controlul vitezei se află în partea dreaptă a interfeței de control și o puteți regla prin apăsare cu degetul mare, iar frânarea se află în partea stângă și aceasta fiind controlată tot cu degetul mare foarte simplu și comod.

 

Trotineta electrică E-twow poate urca rampe de până la 25 de grade datorită motorului fără perii de 500 W cu curent continuu. Acesta are un consul de energie de 7.5Wh/km cu un cuplu de 15Nm.

 

 

 

Vezi ofertele - Trotinete electrice

 

 

Trotinete electrice

Trotinete electrice
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Reduceri de până la 56%
  • Transport gratuit
  • Disponibile în rate fără dobândă cu carduri de cumpărături
  • Tehnologii revoluționare
  • Utilitate

Dezavantaje

  • Greutatea
Vezi Oferta

Review Summery

Mai multe trotinete electrice sunt acum la mega-reducere la eMAG, dar modelele E-twow sunt unele dintre cele mai apreciate de clienții eMAG. Alege-l pe cel mai potrivit pentru nevoile tale!

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.

  1. […] Trotineta electrică E-twow booster este una dintre cele mai apreciate trotinete electrice de români! […]