Skip to content

REDUCERI la Altex pentru telefoane Samsung

Sharing is caring!

Profită acum de până la 900 de Lei REDUCERE la telefoanele mobile Samsung!

 

Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB Blue Coral are în acest moment 900 de Lei reducere. Această reducere aduce telefonul la un preț de sărbătoare, lând în calcul faptul că este un model special de la Samsung.

 

 

În total peste 20 de telefoane Samsung au reducere la Altex în acest moment. Reducerile sunt cuprinse între 110 Lei pentru modelele Samsung J5 și aproape 1.000 de Lei pentru modelele Samsung  Galaxy S7.

 

 

 

Vezi ofertele - Telefoane Samsung Altex

 

 

 

Telefoane mobile Samsung cu reducere la Altex

 

Samsung Galaxy J3 Altex
Samsung Galaxy J3 Altex

Personal, dețin un Samsung Galaxy J3 modelul 2016 și sunt mulțumit de el. De curând l-am scăpat de la etajul 1 și este perfect funcțional, mai puțin faptul că s-a spart sticla. Sincer, cred că nici la telefoanele rezistente nu ar fi supraviețuit sticla.

 

 

Viteza de procesare a acestui telefon este uimitoare. Prețul, mai puțin de 600 de Lei, 1,5 GB RAM, 8 GB spațiu de memorie și procesor extraordinar de puternic, într-un ambalaj rezistent și aspect deosebit, Samsung Galaxy J3 este o achiziție ideală.

 

 

Cel mai bine ar fi să citiți review-urile cumpărătorilor. Aceștia vin și scriu despre experiența lor după diferite perioade de timp și diferite experiențe. Astfel, vă puteți face o părere concretă dacă acest telefon merită 569 de Lei sau nu.

 

 

Mai multe telefoane Samsung cu reducere la Altex

 

Așa cum spuneam la începutul articolului, mai multe telefoane Samsung au în acest moment reduceri substanțiale. Peste 20 de telefoane sunt reduse în acest moment cu până la 900 de Lei. Telefonul mobil Samsung Galaxy S8 vă aduce un voucher de 200 de Lei la diferite produse din gama Samsung disponibile la Altex.

 

 

 

Vezi ofertele - Telefoane Samsung Altex

 

 

 

Ce să mai, mega oferte la Altex pentru produsele Samsung, reduceri peste reduceri, vouchere și cadouri precum acumulatori sau alte produse. Consultă întreaga oferă de telefoane Samsung de la Altex AICI!

 

 

Telefoane Samsung Altex
Telefoane Samsung Altex

 

Altex oferă cel mai mic preț existent online de cele mai multe ori pentru produsele comercializate, dar să nu uităm de magazine precum eMAG.

 

Telefoane Samsung Altex

Telefoane Samsung Altex
9.6

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

8.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Peste 20 de telefoane Samsung cu reducere
  • Reduceri substanțiale
  • Modele precum Samsung Galaxy S3 sau J5 incluse în ofertă
  • Voucher
  • Modelul Samsung Galaxy S8
Published inReduceriSamsungTelefoane Mobile

7 Comments

  1. […] in care intradevar aveti nevoie de ele si va doriti neparat un Samsung Galaxy J5 recomandam sa alegeti modelul 2017. Pretul intre cele doua este cu o diferenta serioasa si pentru cateva mici […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *