O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casio MQ-24-7B – 40% REDUCERE

Sharing is caring!

Un ceas bărbătesc deosebit la un preț exagerat de mic!

 

Acum am găsit această ofertă și nu aveam cum să nu las tot din mână și să vin să o public! Cei de la Casio s-au întrecut pe sine. Un ceas atât de elegant, de rezistent și bine proporționat la un preț parcă mult mai mic decât te aștepți.

 

 

 

 

Este un ceas de mână bărbătesc extrem de deosebit, potrivit pentru tipul Casual, mereu aranjat și mai tot timpul la cămașă, dar care adoră să facă sport. Carcasa rotundă și brățara din rășină asigură un design potrivit pentru acest gen de îmbrăcăminte, dar și pentru ținuta de alergare. Tipul închizătorii este cataramă clasică, iar geamul este din plastic.

 

 

 

Vezi ofertele - Casio MQ-24-7B

 

 

 

Funcții desebite și un aspect elegant la un preț incredibil de mic!

 

La un preț atât de mic și cu atât de multe funcții și dotări, acest ceas Casio m-a uimit prin rezistența sa la apă, are o etanșitate ce asigură funcționalitate până la 3 ATM. Mecanismul quartz este original Casio, iar display-ul este unul analog.

 

 

Diametrul carcasei este de 34 mm, iar acesta are o greutate de 20 g. Cu o grosime de 8 mm, acest ceas pare extrem de fin și comod de purtat. Este dotat cu funcții precum ora, minutul și secunda. Din toate punctele de vedere este o achiziție de succes și acum beneficiază de o reducere de 44%!

 

 

 

Vezi ofertele - Casio MQ-24-7B

 

 

 

Vezi ofertele - Reduceri 85% Ceasuri Elefant.ro

 

Casio MQ-24-7B

9.8

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

9.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Ceas bărbătesc potrivit pentru orice ținută, fie sport fie fashion
  • Foarte mare reducere
  • Confecționat din materiale de calitate
  • Rezistent la apă
Vezi Oferta

Review Summery

Datorită prețului redus șia aspectului foarte bine realizat, acest ceas apare și dispare din stocurile magazinelor mari de la o zi la alta.

Conclusion Rating
Ceas Casio MQ-24-7B Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro