Reduceri telefoane iPhone SE eMAG

Sharing is caring!

eMAG are reduceri in acest moment de pana la 34% la mai multe modele de iPhone noi si resigilate!

 

Reducerea de 34% o gasiti la iPhone SE, modelele Gold si Rose Gold. Acest telefon mobil Apple este unul dintre cele mai apreciate datorita faptului ca are aproape specificatiile celui mai nou model lansat, arata aproape la fel si costa jumatate.

 

 

 

iPhone SE

iPhone SE

 

 

 

 

Pe langa reducerea de 34% la modelul iPhone SE, eMAG va mai ofera reduceri de 25% la modelele iPhone 6 si 6S. Cu reducerea actuala, puteti cumpara un iPhone 6 la numai 1,999 Lei cu transport inclus sau ridicare din showroom.

 

 

 

Vezi Ofertele - iPhone SE!

 

 

 

In cazul in care sunteti un doritor al celor mai noi modele si nu va incanta idea unui iPhone SE, va spun un lucru. Modelul de iPhone 7 Plus are cea mai buna oferta in acest moment, fara abonament de sigur, la Altex. Daca doriti sa achizitionati iPhone 7 sau iPhone 7 Plus in rate sau cu plata directa acest LINK va poate fi de mare ajutor!

 

Reducere eMAG iPhone SE

Reducere eMAG iPhone SE
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Reducere considerabila
  • Transport gratuit sau ridicare din showroom
  • Primiti un cadou daca alegeti modelul Rose Gold
Post Tagged with 
Vezi Oferta

Review Summery

Mai multe modele de iPhone au reduceri in acest moment cuprinse intre 10 si 34%! Modele precum iPhone 6 sau 6S, dar si cel mai nou model de iPhone 7 si 7 Plus. Consultati intreaga oferta!

Conclusion Rating
Reducere eMAG iPhone SE Rating Rating Rating Rating Rating
Reducere eMAG iPhone SE Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro