Boxa portabila AKAI SS022A-X6 – Oferte, pareri, pret si specificatii

Cea mai apreciata si cumparata boxa portabila din Romania este AKAI SS022A-X6! Gasesti aici ofertele magazinelor, cel mai mic pret, pareri si specificatii.

 

Boxa portabila Akai SS022A-X6 este o boxa portabila de dimensiuni medii care va confera posibilitatea redarii muzicii la o calitate deosebita si o putere uimitoare. Cele doua difuzoare asigura o fidelitate a sunetului foarte buna si este echipata cu preamplificator de microfon pentru a asigura o buna redare a sunetului in timpul folosirii microfonului.

 

 

Boxa portabila AKAI SS022A-X6

Boxa portabila AKAI SS022A-X6

 

 

Pachetul contine un microfon inclus. Acesta este unul wireless, fara fir si de o calitate foarte buna. Potrivit pentru seri in aer liber cu prietenii, pentru a asculta muzica sau o seara de karaoke in sufragerie, boxa portabila Akai SS022A-X6 este o unealta necesara distractiei.

 

 

 

Vezi ofertele eMAG - Boxa Akai SS022A-X6

 

 

 

Ofertele magazinelor Altex si eMAG

 

Boxa Akai SS022A-X6 Altex

Boxa Akai SS022A-X6 Altex (click aici)

Cel mai mare magazin online are un pret putin mai mare decat Altex. Cum bine stim Altex asigura intotdeauna cel mai mic pret la orice produs. De aceasta data intre principalele magazine concurente, mai exact eMAG si Altex diferenta este destul de semnificativa.

 

 

 

Vezi ofertele Altex - Boxa AKAI SS022A-X6

 

 

 

 

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6

 

Daca sunteti un client fidel eMAG atunci posibil nu o sa va intereseze diferenta de pret, dar in cazul in care nu aveti o problema in a comanda de la Altex, acestia ofera cel mai mic pret.

 

 

 

Vezi ofertele eMAG - Boxa Akai SS022A-X6

 

 

 

Pareri si specificatii

 

Boxa portabila Akai modelul SS022A-X6 se face remarcata prin aspectul deosebit si mai ales prin calitatea ridicata. Cele doua difuzoare de inalta calitate si acumulatorul cu o anutonomie ridicata sunt doar cateva din cele mai importante aspecte ale acestei boxe portabile Akai.

 

 

Pe langa telecomanda, care este ideala atunci cand sunteti la departare de boxa si vreti sa schimbati piesa, boxa portabila Akai SS022A-X6 are urmatoarele avantaje:

  • Posibilitatea a conecta si microfon si chitara
  • Bass control si egalizator
  • Fm Radio

 

 

Surprinderea noastra fost in compatibilitatea acestei boxe portabile. Aceasta boxa portabila Akai este compatibila MP3, MP4, PC, Laptop, DVD, TV, PC, Tableta, Mobile, Chitara, Electronic Piano, plus orice dispozitiv care se poate gasi pentru muzica.

 

 

Boxa portabila Akai SS022A-X6 are toate cele necesare pentru a se clasa in topul celor mai cumparate boxe portabile din Romania. Modelul SS022A-X6 este urmat de modelul SS022A-X10 care asigura inca 20 de W in plus, deci o putere a sunetului mai mare si o autonomie a acumulatorului mai mare, dar aceste avantaje in comparatie cu diferenta de pret par nefondate.

 

 

 

Vezi ofertele - Boxe portabile REDUCERE

 

 

 

Daca sunteti in cautarea unor boxe portabile mai deosebite, trebuie sa stiti ca eMAG are reduceri de pana la 61% la mai multe modele de boxe portabile. Puteti gasi oferte eMAG pentru boxe portabile cu pana la 61% reducere cu un simplu click pe link-ul anterior!

 

Boxa portabila Akai SS022A-X6

Boxa portabila Akai SS022A-X6
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Boxa portabila Akai SS022A-X6 beneficiaza de microfon wireless
  • Are posibilitate de adaptare instrumente (chitara, pian, etc.)
  • Pretul este foarte bun
  • Telecomanda
  • Putere de 30W

Dezavantaje

  • Autononie mare, dar nu foarte mare
Vezi Oferta

Review Summery

O boxa portabila originala Akai, ideala pe terasa casei sau in serile de karaoke pe marginea raului. Modelul Akai SS022A-X6 este cel mai cumparat model de boxa portabila din Romania.

Conclusion Rating
Boxe portabile Akai Rating Rating Rating Rating Rating
Modelul SS022A-X6 Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.

  1. […] de putin. Cu preturi incepand de la 29 de Lei. Un alt tip de boxa portabila, foarte apreciata este Akai ss022a x6. Aceasta boxa portabila ofera performante uimitoare si acum costa sub 300 de […]