Skip to content

Cele mai bune oferte Altex pentru cea mai buna boxa portabila Altex

Sharing is caring!

Esti in cautarea unei boxe portabile ideala pentru tine si vrei sa afli ce oferte Altex exista?

 

Atunci afla acum ca la Altex ai cele mai bune oferte indiferent de tipul de boxa portabila de care ai nevoie. Aproape fiecare model beneficiaza de o reducere cuprinsa intre 14 si 74%! Sunt disponibile in stocul Altex peste 300 de boxe portabile, deci indiferent de modelul de boxa portabila de care ai nevoie, Altex este cu siguranta cea mai buna optiune!

 

 

Boxe Portabile Altex
Boxe Portabile Altex

 

Cele mai cautate boxe pentru telefon sunt boxele portabile bluetooth. Acestea nu au nevoie de fir, redau o calitate si un bass foarte real si costa extraordinar de putin. Cu preturi incepand de la 29 de Lei. Un alt tip de boxa portabila, foarte apreciata este Akai ss022a x6. Aceasta boxa portabila ofera performante uimitoare si acum costa sub 300 de Lei.

 

 

 

Reduceri Altex - Boxe portabile

 

 

 

Boxa portabila AKAI SS022A-X6

 

Aceasta boxa portabila de la Akai a reusit sa surprinda toate asteptarile. Costa extrem de putin, are caracteristici uimitoare si un sunet foarte clar. Vine insotita de tot echipamentul necesar pentru o seara de karaoke si microfonul atasat este de o calitate extraordinar de buna pentru bugetul sau.

 

 

Boxa portabila AKAI SS022A-X6
Boxa portabila AKAI SS022A-X6

 

 

Akai a reusit sa imbine prin modelul SS022A-X6 trei caracteristici foarte importante pentru pietele din sud-estul europei centrale. In primul rand pretul.

 

 

 

Vezi ofertele Altex - Boxa AKAI SS022A-X6

 

 

 

Pret

 

Modelul de boxa portabila activa Akai SS022A-X6 are un pret sub 300 de Lei in acest moment la Altex. Altex in cele mai multe cazuri furnizeaza cel mai mic pret existent, dar uneori online ofertele eMAG sunt mai atractive. Pentru a va asigura insa ca pretul Altex este cel mai mic puteti verifica rapid aici oferta eMAG pentru boxe portabile!

 

Functii

Boxa Akai SS022A-X6
Boxa Akai SS022A-X6

 

Boxa portabila Akai SS022A-X6 are o putere reala de 30 de W si 120 W PMPO. Aceasta putere este suficienta pentru a putea asculta muzica la o petrecere in aer liber sau a face un mega-karaoke intr-o sufragerie. O puteti conecta prin bluetooth wireless la orice tip de dispozitiv, are radio FM integrat, telecomanda si este construita cu doua difuzoare care sa va ofere o claritate si pentru frecventele inalte si pentru bass. Toate specificatiile despre boxa Akai SS022A-X6 le puteti citi AICI.

 

 

Design

 

Cu un design deosebit si comod in acelasi timp, aceasta boxa portabila a reusit sa imbine utilul cu placutul. Manerul va asigura o deplasare comoda si telecomanda este unealta principala atunci cand sunteti departe de aceasta.

 

 

 

Reduceri Altex - Boxe portabile

 

Oferte Altex boxa portabila

Oferte Altex boxa portabila
9.6

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

8.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Altex are oferte foarte bune pentru orice model de boxa portabila comercializat
  • Puteti alege din peste 300 de modele
  • Preturi foarte bune si diversificate
  • Retur gratuit timp de 30 de zile
Published inReduceri

One Comment

  1. […] poti beneficia de 300 de Lei daca esti destept. Cum? Cumperi boxa de la eMAG, prezinti dovada ca pe Altex era mai mare pretul cu 150 de Ron si in mod normal primesti de 2x diferenta. O mare rugaminte, in […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *