O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Boxa portabila Akai

Sharing is caring!

Boxa Akai SS023A-X10

 

Atunci cand esti interesat de cel mai mic pret existent online la o boxa portabila buna, trebuie sa ti cont de 2 lucruri:

 

 

Pret

 

Pretul cel mai mic existent online pentru boxa portabila Akai SS023A-X10 il gasiti pe… eMAG! De ce? Pentru ca mai este unul cu 2 lei mai pic, pe un magazin numit “ncimaxceva” dar tine cont, in caz de defectiuni, eMAG in 2 zile iti da alta, cand iti cumperi o boxa portabila de 50W te gandesti ca nu va fi numai in casa.

 

 

Boxa portabila Akai are un raport calitate pret de nota 10. Este mica, rezistenta si in acelasi timp are o putere de 50 de W reali care te asigura ca pretul mai putin de 400 de Lei a meritat din plin.

 

 

Daca vrei o oferta de nota 10 pentru o boxa portabila Altex nu este de luat in calcul, doar daca vrei sa recuperezi diferenta. In acest moment poti beneficia de 300 de Lei daca esti destept. Cum? Cumperi boxa de la eMAG, prezinti dovada ca pe Altex era mai mare pretul cu 150 de Ron si in mod normal primesti de 2x diferenta. O mare rugaminte, in caz anticipat ca o primesti, lasa te rog un comentariu la acest post. Multumesc!

 

 

Magazin

 

Principalele avantaje pe care mizeaza magazinele mari sunt urmatoarele:

  • 30 de zile banii inapoi
  • transport gratis pentru tot
  • reparatii sau inlocuirea produsului

 

Parerea mea este ca eMAG are un prestigiu si pe langa faptul ca este vorba de un produs cat de cat scump oricine vrea sa aiba siguranta la orice achizitionare, iar eMAG o ofera.

 

 

Boxe portabile eMAG

Boxe portabile eMAG

 

 

In concluzie, cel mai mic pret existent online pentru boxa portabila Akai SS023A-X10 este in data de astazi la eMAG. Cu aproape 150 de Ron mai ieftin decat la Altex boxa portabila Akai poate fi achizitionata la 499 Lei.

 

 

Idea de produs resigilat intra si ea in calcul, deoarece in caz de orice problema magazinul iti asigura transport si primesti alta boxa portabila resigilata. Pretul pentru acest produs resigilat este de 429 Lei.

 

 

 

Cel mai mic pret - Boxa portabila Akai SS023a-X10

 

Boxa portabila Akai SS023A-X10

429 Lei
9.4

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

7.0/10

Beneficii

  • Acum este un moment bun pentru a achizitiona boxa portabila Akai SS023A-X10
  • Faptul ca eMAG detine cel mai mic pret existent online
  • 2 ani garantie
  • Best calitate/pret - 400 de Lei/50W
  • Microfon bunicel, emite vocea clar
Vezi Oferta

Review Summery

Pentru o boxa portabila de putin peste 400 de Lei ofera performante si rezistenta incredibila. Akai SS023A-X10 este un model mai nou decat SS023A-X6, pe acesta il gasiti deja pe site-ul nostru.

Conclusion Rating
Akai SS023A-X10 Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro