Cum cumperi telefoane in rate de la magazinele online

j5
Telefoane Samsung J5
13 octombrie 2017
iPhone 7 Plus Altex
ALTEX: Reducere 600 de Lei la iPhone 7 Plus
23 octombrie 2017

Cum cumperi telefoane in rate de la magazinele online

iphone 7 rate altex

iphone 7 rate altex

Achizitonarea de telefoane in rate online este mai simpla ca oricand!

 

Magazinele online precum Altex ofera posibilitatea de a achizitiona orice produs in rate doar cu buletinul. Plata in rate este foarte simpla si la indemana oricui. Adaugati produsele (telefoane, televizoare, etc.) in cosul de cumparaturi, iar atunci cand alegeti datele de facturare exista optiunea de a selecta plata in rate. Vedeti exemplul de mai jos:

 

Cum cumperi in rate?

Cum cumperi in rate?

 

Procedura este asemanatoare la toate magazinele care permit plata in rate a produselor oferite spre vanzare. Spre exemplu, la eMAG exista buton direct in pagina produsului care va trimite spre formularul pe catre trebuie sa-l completati pentru aplicarea programului de finantare.

 

Rate eMAG

Rate eMAG

 

Din ce in ce mai multe magazine prefera sa ofere programe de finantare in rate, deoarece achizitia clientului este multa mai benefica, mai ales in cazul persoanelor care detin carduri de cumparaturi. Cu un card de cumparaturi aveti posibilitatea de a plati fix suma produsului impartita la numarul de luni pe care il alegeti dumneavoastra fara nici un fel de cost suplimentar sau dobanda.

Sharing is caring!

Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.