O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cum cumperi telefoane in rate de la magazinele online

Sharing is caring!

Achizitonarea de telefoane in rate online este mai simpla ca oricand!

 

Magazinele online precum Altex ofera posibilitatea de a achizitiona orice produs in rate doar cu buletinul. Plata in rate este foarte simpla si la indemana oricui. Adaugati produsele (telefoane, televizoare, etc.) in cosul de cumparaturi, iar atunci cand alegeti datele de facturare exista optiunea de a selecta plata in rate. Vedeti exemplul de mai jos:

 

Cum cumperi in rate?

Cum cumperi in rate?

 

Procedura este asemanatoare la toate magazinele care permit plata in rate a produselor oferite spre vanzare. Spre exemplu, la eMAG exista buton direct in pagina produsului care va trimite spre formularul pe catre trebuie sa-l completati pentru aplicarea programului de finantare.

 

Rate eMAG

Rate eMAG

 

Din ce in ce mai multe magazine prefera sa ofere programe de finantare in rate, deoarece achizitia clientului este multa mai benefica, mai ales in cazul persoanelor care detin carduri de cumparaturi. Cu un card de cumparaturi aveti posibilitatea de a plati fix suma produsului impartita la numarul de luni pe care il alegeti dumneavoastra fara nici un fel de cost suplimentar sau dobanda.

Vezi Oferta

Review Summery

Achizitionarea produselor in rate devine disponibila la din ce in ce mai multe magazine. Exista pe site-ul nostru mai multe articole despre acest subiect, pe care va invitam sa le cititi daca aveti inca vreo nelamurire.

Conclusion Rating
Cumpararea telefoanelor in rate Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro