ALTEX: Reducere 600 de Lei la iPhone 7 Plus

Profita acum de reducerile la telefoane mobile de la Altex si ai iPhone 7 Plus cu pana la 600 de Lei reducere!

 

Altex are disponibile in stoc toate modelele de iPhone 7 Plus, iar modelul Silver beneficiaza de 600 de Lei reducere. Majoritatea telefoanelor din gama Apple sunt in aceasta perioada la reducere, dar telefoanele lansate anul acesta nu au reduceri semnificative, inca.

 

 

La iPhone 7 Plus Altex detine in raport cu celelalte magazine de dimensiunea sa una dintre cele mai bune reduceri, un procent de aproape 10% constant. La telefoane Flanco este un competitor simtitor la fel ca eMAG, dar deseori pretul Altex este mai mic.

 

 

 

 

Vezi oferta - iPhone 7 Plus 600 de Lei REDUCERE

 

 

 

iPhone 7 Plus in rate online doar cu buletinul la Altex

 

Puteti achizitiona in rate fara dobanda telefonul mobil iPhone 7 Plus direct online cu buletinul. Tot ce trebuie pentru a beneficia de programul Altex de finantare este sa fiti angajat sau sa aveti o sursa de venit constanta.

 

 

Pentru a aplica la plata in rate a telefonului sau a oricarui alt produs, adaugati in cosul de cumparaturi produsul dorit si dupa completarea datelor personale, la modalitatea de plata aplicati pentru plata in rate.

 

 

iPhone 7 Plus Altex

iPhone 7 Plus Altex

 

 

Prin completarea formularului online, Altex va da raspuns in decurs de cateva ore atunci cand cererea dumneavoastra se poate aproba. In maxim 48 de ore de la aprobarea achizitionarii in rate a unui iPhone 7 Plus de exemplu, telefonul ajunge la destinatia aleasa de dumneavoastra.

 

 

 

Vezi oferta - iPhone 7 Plus 600 de Lei REDUCERE

 

 

 

iPhone 7 Plus

 

 

Aveti posibilitatea ridicarii directe din magazin, dar oricum transportul este gratuit oriunde in tara asa ca nu are rost pentru maxim 48 de ore sa va deplasati pana la cel mai apropiat magazin Altex, doar daca nu aveti posibilitatea de a astepta, doriti sa faceti un cadou sau cine stie.

 

 

Acum ramane la latitudinea dumneavoastra ce magazin doriti sa alegeti. La fel ca si la Altex, pe eMAG.ro gasiti o reducere buna pentru iPhone 7 Plus, dar Cel sau Flanco pentru acest tip de produse sunt putin departe. Posibil vor lansa si ele o reducere mai mare de Sarbatori.

 

 

 

Vezi oferta - iPhone 7 Plus 600 de Lei REDUCERE

 

iPhone 7 Plus Altex

-600 Lei
iPhone 7 Plus Altex
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Altex are una din cele mai bune oferte existente online pentru iPhone 7 Plus
  • Plata in rate incepand de la 113 Lei pe luna
  • Toate modelele de iPhone 7 beneficiaza de reduceri consistente la Altex

Dezavantaje

  • Reducerea de 600 de Lei este exclusiva
Vezi Oferta

Review Summery

iPhone 7 Plus are o oferta imbatabila la Altex in acest moment. Reducerea de 600 de Lei pentru modelul Silver aduce pretul telefonului mult mai aproape de adevar.

Conclusion Rating
iPhone 7 Plus Silver Rating Rating Rating Rating Rating
iPhone 7 Plus Altex Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.

  1. […] cu cel mai mic pret existent online pentru iPhone 7 negru mat nu este partener oficial eoferta, de aceea nu ne asumam nici un fel de responsabilitate in cazul in care achizitionarea […]