Cerere cel mai mic pret iPhone 7 Negru mat

LG 55UJ620V
Televizor Smart LED LG 55UJ620V cu 900 de Lei REDUCERE
6 noiembrie 2017
Samsung Galaxy S9 Altex
Altex Black Friday: Samsung Galaxy S9 REDUCERE 800 RON
27 februarie 2018

Cerere cel mai mic pret iPhone 7 Negru mat

iPhone 7 Negru mat

iPhone 7 Negru mat

Cel mai mic pret pentru iPhone 7 negru

 

Magazinul cu cel mai mic pret existent online pentru iPhone 7 negru mat nu este partener oficial eoferta, de aceea nu ne asumam nici un fel de responsabilitate in cazul in care achizitionarea produsului sau garantia in caz de defectiune nu sunt la sandardele dumneavoastra.

 

 

Magazinul pe care am gasit cel mai mic pret existent online pentru iPhone 7 Black este telefonultau.eu. Pretul acestuia este de 2.699 de Lei si vine insotit cu o husa din silicon cadou.

 

 

iPhone 7 Negru mat

iPhone 7 Negru mat

 

 

Luand in calcul ca magazinele mari precum eMAG sau Altex au un pret cu 300 de Lei mai mare pentru acest telefon si magazinele care ofera o anumita incredere nu au telefonul sub 3.000 de Lei ne putem pune anumite intrebari, cum de un magazin mic isi permite sa vanda acest telefon mult mai ieftin.

Sharing is caring!

Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.