Cumparaturi in rate la eMAG (Primesti 10% inapoi)

Sharing is caring!

0% DOBANDA cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank!

 

eMAG va ofera cu siguranta prin acest program una din cele mai bune oportunitati de a cumpara inteligent. Posibilitatea achizitionarii oricarui produs in 24 de rate fara dobanda, ba mai mult cu un extradiscount de pana la 10%. Mai rar!

 

 

eMAG are mai multe programe de finantare disponibile, unul din perioada trecuta erau cei de la cetelem. Cu o dobanda uriasa, DAE si alte comisioane nefiresti ajungeai sa platesti pana la aproape dublu pretul produsului achizitionat.

 

 

 

Vezi program de finantare eMAG - 24 rate 0% dobanda 10% inapoi din ce cheltuiesti

 

 

 

Termeni si conditi – rate eMAG

 

Treaba cu dobanda 0 este valabila pana la 58 de zile, daca doresti o finantare pe o perioada mai lunga cu siguranta vor interveni ceva costuri. Odata cu crearea cardului poti plati aproape orice in rate fara dobanda, majoritatea magazinelor ofera in principal 12 rate fara dobanda, Altex uneori mai surprinde clientii cu astfel de programe cu un numar mai mare de rate.

 

 

Cum cumperi in rate eMAG

Cum cumperi in rate eMAG

 

 

Cum functioneaza?!

 

Pentru a afla toate detaliile despre cum functioneaza si care sunt pasii de urmat pentru a beneficia de acest program de finantare de la eMAG consultati imaginea de mai jos sau mergeti direct pe buton si cititi tot integral.

 

 

Termeni rate eMAG

Termeni rate eMAG

 

 

eMAG recompenseaza fidelitatea

 

Cei <10% ajung inapoi in contul tau eMAG, cu acestia poti face cumparaturi, plati asigurarea sau orice alt serviciu oferit de eMAG.

 

10% inapoi eMAG

10% inapoi eMAG

 

 

Vezi program de finantare eMAG - 24 rate 0% dobanda 10% inapoi din ce cheltuiesti

 

Rate eMAG 0% dobanda

0% DOBANDA
Rate eMAG 0% dobanda
9.8

Aprecierea publicului

10.0 /10

Reduceri

9.0 /10

Beneficiu

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • Poti plati in 24 de rate fara dobanda orice produs doresti si in plus beneficiezi de o rambursare a pana la 10% din ce ai cheltuit.
  • Cel mai bun program de finantare disponibil online
Post Tagged with , , ,
Vezi oferta

Review Summery

eMAG detine in acest moment cel mai misto program de rate disponibil pe piata online din Romania. Primesti inapoi pana la 10% din valorea produselor achizitionate si ai dobanda 0.

Conclusion Rating
<10% inapoi Rating Rating Rating Rating Rating
0% dobanda Rating Rating Rating Rating Rating
Aproape 0 comisioane Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.