Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte

Sharing is caring!

Altex si eMAG se intrec in oferte la frigidere!

 

Daca sunteti in cautatea celei mai bune oferte pentru un frigider sau o combina frigorifica, Altex si eMAG sunt principalele magazine online pe care va recomandam sa le vizitati. In primul rand, gama foarte variata de preturi.

 

 

Frigidere Altex vs. eMAG - Reduceri si oferte

Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte

 

 

Indiferent ca dispuneti de un buget mic, mediu sau mare, doriti ceva cu o garantie indelungata sau acest aspect nu e prioritar, in aceste magazine online veti gasi cateva sute de frigidere si combine frigorifice pentru a alegea cel mai bun produs pentru dumneavoastra.

 

 

 

Altex are in acest moment o reducere de 1200 de Lei la un frigider Beko, 565 de l, clasa A+, inox, dar in acelasi timp eMAG face concurenta acestei categorii de pret la frigidere cu o reducere de 40% la frigiderul Retro Bompani, clasa A+ de 316 l.

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere Altex

 

 

 

Frigidere Altex vs. eMAG - Reduceri si oferte

Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere eMAG

 

 

 

Preturile frigiderelor incep la ambele magazine sub 1000 de Lei. Inclusiv aceste frigidere au clasa energetica A+ si o capacitate de peste 400 de l. Frigiderele Altex sunt destul de limitate ca numar de modele, in timp ce la eMAG gasiti o gama putin mai variata. Transportul la electrocasnice mari este gratuit la ambele magazine oriunde in tara.

 

 

 

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere Altex

 

 

 

eMAG are o finantare in rate mult mai avantajoasa decat finantarea Altex. In prezent eMAG impreuna cu Raiffeisen Bank va ofera posibilitatea acizitionarii de produse in 24 de rate fara dobanda si va returneaza 10% din valoare cumparaturilor. In acelasi timp Altex este deschis la carduri de cumparaturi, dar programele acestora de finantare sunt cu dobanda mare.

 

 

 

rate emag

Rate eMAG

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere eMAG

 

 

Avantaje si dezavantaje eMAG vs. Altex

 

Si Altex si eMAG au propriile avantaje. Chiar daca eMAG are o gama mai variata de modele, Altex va ofera marci mai renumite. Alegerea frigiderului ideal consta in identificarea necesitatii. Daca este vorba de un frigider de capacitate mare, recomndam Altex. Acestia au reduceri mai semnificative. La fel si in cazul unei garantii indelungate.

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere Altex

 

Frigidere

-40%
Frigidere
10

Aprecierea publicului român

10.0 /10

Reduceri

10.0 /10

Stocuri disponibile

10.0 /10

Varietatea ofertelor

10.0 /10

Disponibilitatea ofertei

10.0 /10

Beneficii

  • eMAG detine o gama mai variata de modele
  • Altex ofera reduceri si branduri mai semnificative
  • Transportul gratuit oriunde in tara la ambele magazine
  • Altex accepta card de cumparaturi, dar programele proprii sunt cu dobanda mare
  • La eMAG ai pana la 24 de rate fara dobanda

Dezavantaje

  • Majoritatea sunt combine frigorifice
Vezi Oferta

Review Summery

Si Altex is eMAG sunt magazine de neomis atunci cand dorim sa cumparam orice tip de electrocasnic. Alegeti-l pe cel mai potrivit pentru dumneavoastra!

Conclusion Rating
Oferta Altex Rating Rating Rating Rating Rating
Oferta eMAG Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro