O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cel mai mic pret – Samsung Galaxy A5

Sharing is caring!

Cel mai mic pret in acest moment pentru Samsung Galaxy A5 se gaseste la:

 

Altex sau eMAG

 

999 Lei este in acest moment un Samsung Galaxy A5 model 2017 cu 32 GB spatiu de stocare, modelul de procesor Octa Core de 1900. O achizitie desteapta. Este cu tehnologie de ultima generatie si costa sub 1000 de Lei.

 

 

Spatiul de memorie poate fi urcat pana la 256 GB cu card de memorie. Performantele camerei foto-video sunt uimitoare. Full HD, cu 16 MP, camera frontala tot de 16 MP, toate acestea va ajuta la trairea unei experiente foto-video de cea mai buna calitate. La un pret mediu.

 

 

 

Vezi oferta - Altex Samsung Galaxy A5

 

 

 

Vezi oferta - eMAG pentru Samsung Galaxy A5

 

 

Samsung Galaxy A5 in rate fara dobanda

 

Afla acum cat de simplu poti achizitiona in rate doar daca ai salariul pe card de o perioada buna. Banca iti emite un card de cumparaturi, un cod mai exact pe care tu il trimiti la eMAG. Mai nou magazinele au si posibilitatea de a aplica direct la comanda si pentru un card de cumparaturi.

 

 

Aproape toate banciile au contracte cu Altex si eMAG, deci achizitionarea in rate nu va fi o problema. Trebuie doar sa stiti ca daca aplicati printr-un program fara banca, de exemplu CREDEX de la Altex acesta are o dobanda astronomica. Oricum, va recomandam sa cititi intotdeauna cu atentie.

 

Samsung Galaxy A5

999 Lei
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Un telefon cu tehnologie de ultima generatie
  • Rezistent la apa
  • Garantie 24 de luni
  • Posibilitatea achizitionarii in rate fara dobanda
  • Reducere peste 50% din momentul lansarii

Dezavantaje

  • Stoc limitat
Post Tagged with , , , ,
Vezi Oferta

Review Summery

Samsung Galaxy A5 modelul 2017 este in acest moment o achizitie buna. Pentru a intelege cum timpul scade valoarea unui produs, acest telefon mobil cand a fost lansat costa peste 2000 de Lei.

Conclusion Rating
Reduceri Samsung Galaxy A5 Rating Rating Rating Rating Rating
Rate pentru Samsung Galaxy A5 Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.