O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cel mai mic pret – Telefon mobil Xiaomi Redmi 4A

Sharing is caring!

Telefoanele mobile chinezesti Xiaomi Redmi 4A devin din ce in ce mai populare in Romania! Afla acum ce magazin detine cel mai mic pret!

 

Telefoanele mobile Xiaomi au aparut pe piata in urma cu numai 2-3 ani, dar acestia s-au facut remarcati rapid datorita performantelor si componentelor de inalta tehnologie alaturi de preturi mici.

 

 

Xiaomi Redmi 4A este un smartphone cu configuratie de top si costa 100 de Euro. 32 GB memorie, 2 GB RAM si procesor Octa Core la numai 442 Lei. Da! Ai vazut bine! Xiaomi Redmi 4A este dispobil in Romania, cu transport gratuit de la un magazin de incredere cu numai 442 Lei.

 

 

 

Cel mai mic pret - Xiaomi Redmi 4A

 

 

 

PC Garage este un alt magazin care detine in stoc acest model de telefon Xiaomi, cu o diferenta de pret de numai 6 Lei. Deci daca sunteti fani PC Garage sau chiar clienti fiedeli puteti alege acest magazin.

 

 

 

Vezi Oferta PC Garage - Xiaomi Redmi 4A

 

 

 

 

 

Xiaomi Redmi 4A va asigura o functionare rapida a tuturor aplicatiilor folosite in 2018 si costa numai 442 Lei! O achizitie desteapta!

 

 

 

Cel mai mic pret - Xiaomi Redmi 4A

 

Xiaomi Redmi 4A

442 Lei
9.2

Aprecierea publicului roman

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

6.0/10

Beneficii

  • Componente de ultima generatie
  • Design uimitor
  • Usor
  • Incarcare rapida
  • Pret extrem de redus

Dezavantaje

  • Dobanda mare la rate
Vezi Oferta

Review Summery

Xiaomi este o marca noua de telefoane aparuta pe piata. Aceasta s-a facut remarcata prin pretul redus si performante ridicate. Modelul Redmi 4A este 100 de Euro si merge ca de 1000.

Conclusion Rating
Calitate Rating Rating Rating Rating Rating
Pret Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro