O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Samsung Galaxy J5 – Cel mai mic pret in acest moment!

Sharing is caring!

Telefoanele Samsung Galaxy J5 si Galaxy A5 sunt o achizitie inspirata in aceasta perioada. Pretul este extrem de mic!

 

Samsung Galaxy J5 modelul 2017 este un telefon mobil de clasa medie, cu specificatii bunicele si un pret de clasa low budget. Costa putin peste 700 de Lei in acest moment, a fost redus si cu 70% cu ocazia evenimentelor de tip Black Friday unde Samsung ne pregateste de fiecare data surprize inedite.

 

 

Un dual sim reusit, extrem de usor si cu un aspect cozy poate fi folosit pentru office sau ca telefon personal. Acest smartphone de la Samsung, chiar daca are un pret extrem de scazut proceseaza si cele mai noi si greuaie aplicatii.

 

 

 

Cel mai mic pret existent online - Samsung Galaxy J5 2017

 

 

 

Magazinele mari sunt singurele care mai detin in stocuri acest model de telefon. In functie de preferinte, alegeti intre ALTEX sau eMAG. Am mai gasit un agazin cu 20 de Lei mai ieftin, dar asa arata, iar cei 20 de Lei in minus sunt livrarea cu taxa.

 

 

Samsung Galaxy J5 2017

Samsung Galaxy J5 2017

 

 

Recomandam cu incredere eMAG sau Altex. Nici aceste magazine nu primesc numai reviewuri bune, dar in materie de telefoane in 99% din cazuri sunt promti si corceti.

 

 

 

Altex - Telefoane Samsung Galaxy J5

 

 

Samsung Galaxy J5

769 Lei
9.2

Aprecierea publicului roman

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

6.0/10

Beneficii

  • Reducere de 40%
  • Calitate/Pret best deal
  • Posibilitatea de achizitionare in rate fara dobanda

Dezavantaje

  • Stoc limitat
Post Tagged with , , ,
Vezi Oferta

Review Summery

Oferta momentului pentru Samsung Galaxy J5 model 2017 este 769 Lei, cu transport gratuit, posibilitatea achizitionarii in rate si 30 de zile retur gratuit.

Conclusion Rating
Transport gratuit Rating Rating Rating Rating Rating
Magazine de incredere Rating Rating Rating Rating Rating

This post was written by

La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

One Responseso far.

  1. […] un telefon mobil dual-sim, cu camera principala de 12 MP și secundara 5 MP. Acestea sunt dotate cu functii precum face […]