De ce iubesc Libris? Cele mai bune preturi la carti!

masina de spalat automata arctic
Cel mai mic pret – Masina de spalat Arctic
14 noiembrie 2018
rochii elegante
Mixeaza haine si castiga o avere! Cum? Fi atent/a!
8 ianuarie 2019

De ce iubesc Libris? Cele mai bune preturi la carti!

libris

libris

Libris.ro – Cea mai tare librarie online din Romania!

 

Una dintre marile mele pasiuni, sunt cărțile, ador să citesc. Când eram in perioada examenelor de bacalaureat, in loc să citesc operele pentru bac, eu citeam tot alte cărți. Nu cred există o zi in care să nu citesc. O zi în care nu am citit, mi se pare o zi goală. Am un sentiment asemănător cu cel al foamei. Și trebuie să-l stăpânesc, citind.

 

 

Înainte, îmi cumpăram cărțile din librării, dar de multe ori mi se întâmpla să nu găsesc cartea pe care o căutam. Și eram dezamăgit. Unii prieteni îmi recomandau să cumpăr olnine cărțile pe care le căutam, să nu mai tot caut prin librării. Eram foarte șceptic in legătură cu cumpăratul cărților online, auzisem fel si fel de întâmplări și povești: faptul că trebuie să aștept mult după comandă, taxa de transport cam scumpă sau servicii de proastă calitate.

 

 

20Dar într-o zi, un prieten cu care mai vorbesc despre cărți, și-a cumpărat Oscar și Tanti Roz, eu nu mai auzisem nimic despre ea și eram curios. A început să-mi povestească despre carte și despre autor.

 

L-am întrebat: De unde ai cumpărat-o? Iar el mi-a răspuns că de pe Libris. Tot ce știam despre acest cuvânt, era însemnătatea lui, faptul că provine din limba latină și că tradus înseamnă librărie.

 

 

Cartea m-a captivat foarte tare și repede, în capul meu alergau mii de gânduri: Să o cumpăr de pe site sau nu? Pâna la urmă, am decis să risc. Oricum, prietenul meu era foarte încântat de site și de serviciile oferite.

 

 

Am intrat pe site, și nu mi-am cumpărat doar cartea pe care am văzut-o la prietenul meu, am pornit computer-ul cu gândul de a-mi cumpăra o carte și am ajuns la șase. Prețurile erau prea atrăgătoare, unele cărți erau mai ieftine decât in librării.

 

 

Și încă un lucru foarte tare! Transportul era gratuit. Chiar dacă achiziționai doar un singur produs dispuneai de transport gratuit, iar coletul ajungea la destinație in 24 de ore. Comanda mi-a ajuns a doua zi, și in fiecare carte am primit un semn de carte. Produsele nu prezentau o stare deteriorată, arătau impecabil.

 

 

Acesta a fost doar începutul, am tot continuat să cumpăr de pe Libris.ro și să-l recomand la toți prietenii mei care citesc și sunt pasionați de cărți.

 

 

Încă un lucru foarte tare, echipa Libris, fac oferte aproape tot timpul, ei nu au oferte doar în pragul sărbătoriilor, de exemplu: Paști sau Crăciun. Și luna trecută, au avut reduceri până la 50%.

 

 

libris

Libris

 

 

Dar și astăzi, la secția Humanitas sunt reduceri până la 90%. Bineînțeles că am fost foarte curios și am dat și eu un click să văd despre ce este vorba. Am găsit titluri foarte interesante la un preț maxim de 10-15 RON. Libris are preturi pentru orice buzunar.

 

 

Eu, cel puțin, sunt foarte mulțumit de produsele și serviciile oferite de Libris.ro. O dată mi s-a întâmplat ca în colet să primesc o carte pe care nu am comandat-o. Le-am dat un mail, le-am explicat situația iar a doua zi mi-am primit cartea inapoi. Foarte ușor poți să beneficiezi de un voucher cu o reducere de 15%. Tot ce trebuie sa faci, este să te abonezi la newstseller.

 

 

Cum am spus și mai sus, sunt foarte mulțumit de serviciile și produsele oferite de cei de la Libris, oricând ii recomand fără rețineri sau dubii. Ca și client, m-au câștigat foarte repede, acum când vreau sa îmi cumpăr o carte, știu de la cine.

 

 

Pentru mine, ca și client, Libris.ro este cel mai bun și cel mai tare site pentru cărți, datorită atenții care o acordă cliențiilor și datorită serviciilor oferite. Sunteți în vârful piramidei. Țineți-o tot așa!

 

Iar pentru cei care încă nu au încercat site-ul, eu vi-l recomand ca la cel mai bun prieten.

Acestea fiind spuse, cu multa iubire până data viitoare și vă spunem să iubiți necondiționat.

 

 

Intră pe Libris ⬇

logolibris

Sharing is caring!

Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.