Altex Black Friday – Telefoane cu plata pe loc sau rate online

Telefoane altex black friday

Oferte Altex Black Friday: Ce telefoane ne pregateste Altex anul acesta de Black Friday?

 

 

Cu ocazia evenimentului de Black Friday telefoanele si televizoarele se transforma in produse greu de gasit in stoc. Anul acesta Altex o ia inaintea tuturor si lanseaza o serie de reduceri incepand cu 1 Noiembrie.

 

 

Sute de telefoane mobile sunt disponibile cu reduceri uimitoare, dar mai mult ca sigur adevaratele reduceri vor fi in ziua de 16 Noiembrie. Cel mai mare magazin online din Romania si principalul competitor Altex este eMAG. Acestia au anuntat deja data oficiala reducerilor de Black Friday. O aflati aici.

 

 

 

Vezi ofertele Altex - Black Friday 2018

 

 

 

A inceput Black Friday la Altex

 

Black Friday Altex

Dupa cum bine stiti Altex incepe usor sa intre in atmosfera de Black Friday. O singura zi din an este cu reduceri de pana la 99,99%, dar Altex vrea sa se intreaca pe el insusi.

 

Anul acesta lanseaza ofertele de Black Friday de la inceputul lunii Noiembrie. Puteti gasi o multime de telefoane cu reduceri de Black Friday. Plata o puteti face pe loc, la livrarea produsului sau in rate (vezi aici).

 

 

Ofertele sunt intradevar atractive. Daca aveti nevoie de produse acum si nu mai puteti astepta pana in 16 Noiembrie. Cu siguranta in ziua cand toate magazinele organizeaza Black Friday Altex va reduce preturile si mai mult.

 

 

 

Vezi ofertele Altex - Black Friday 2018

 

 

 

Cele mai bune oferte Altex la tlefoane de Black Friday

 

oferte altex

Oferte altex

 

 

O multime de telefoane Samsung si Apple se intrec in oferte pentru dumneavoastra. Modelele Samsung Galaxy Note 9 la Altex a fost destul de cautat. Inca de la lansare, Altex a oferit posibilitatea de precomanda la un pret bun.

 

Modelele iPhone X si iPhone X Plus sunt si ele extrem de cautate. Tot ce va putem spune este ca Altex de Black Friday reduce pretul acestor telefoane considerabil. Recomandam achizitionarea la prima tura de reduceri. In cazul in care puteti astepta si ofertele celorlalte magazine, atunci va recomandam sa faceti acest lucru. Revenim in curand cu detalii!

 

 

 

Vezi ofertele Altex - Black Friday 2018

 

 

 

Sursa foto: Playtech.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.