Casio G-SHOCK GA-100B-4AER Antimagnetic (Review)

Casio G-SHOCK GA

Un design elegant și deosebit, o rezistență uimitoare și dotări impresionante, acest model de G-Shock se face remarcat cu ușurință de departe!

 

Cercurile de pe cadran și markerele înaltate creeză o adâncime tridimensionala care îi dă cadranului un caracter aparte. Popularul design G-SHOCK cu trei cerculețe incorporează un ceas digital în mijloc și două display-uri digitale pe fiecare parte a ceasului.

 

 

 

 

Aceste ceasuri sunt proiectate și construite să ofere o nemaipomenită rezistentă antimagnetică, pe lângă cea la șocuri și la apă. Ceasul CASIO G-SHOCK GA-100B-4AER ANTIMAGNETIC este un ceas bărbătesc de stil sport care face parte din colecția de ceasuri G-Shock (carcasa, brățara, geamul și butoanele sunt proiectate să reziste la șocuri foarte puternice și vibrații cauzate în sporturile extreme, precum: salturile cu bicicleta, motocicleta, etc…

 

 

 

Vezi ofertele - Reduceri Ceasuri Casio G-Shock

 

 

 

Detalii și sprecificații

 

Ceasul CASIO G-SHOCK are un display analog (afișaj tradițional pentru ceas, cu indicare pentru oră, minute și secundă) și unul digital (afișaj electronic al ceasului, unde ora este indicată numeric, exact ca la un calculator).

 

 

Acest ceas are un mecanism Quartz (ceasurile cu un mecanism Quartz măsoară tmpul având la bază un fenomen mecanic, și anume vibrația unui cristal de quartz, sistemul de funcționare bazându-se pe proprietatea piezoelectrica a cristalelor din acest mineral. Un ceas cu un astfel de mecanism are avantajul ca odată potrivit, ceasul are abateri destul de mici (de ordinul zecimilor de secundă pe zi) și vă conferă o autonomie de funcționare ridicată, mecanismul ceasului Casio este de proveniență din Japonia.

 

 

Ceasul Casio are cadranul de culoare neagră iar materialul geamului este din cristal mineral cu o dimensiune la cadran de 35 mm. Carcasa ceasului CASIO G-SHOCK GA-100B-4AER are o formă rotundă de culoare roșie,  dimensiunea carcasei este de 55 x 51.2 mm și grosimea carcasei de 16.9 mm.

 

 

 

 

Cureaua acestui ceas Casio este dintr-un material de cauciuc-roșu, are o lațime de 28 mm iar tipul de închidere al curelei este cataramă standard. Casio G-SHOCK GA-100B-4AER Antimagnetic are foarte multe funcți impresionante, de exemplu: Calendar, numarătoare inversă, cronometru (măsoară intervale de timp), dată, alarmă (dispozitiv care emite un sunet, repetat sau nu la un timp stabilit), iluminare, anitimagnetic și antișoc.

 

 

 

Vezi ofertele - Reduceri Ceasuri Casio G-Shock

 

 

 

Pe lângă acestea, modelul G-SHOCK GA mai are cateva dotari uimitoare precum: Auto-iluminare a cadranului cu led (selectarea duratei de iluminare, funcție After-grow inclusă ), rezistent la șocuri, rezistent la câmpuri magnetice  Clasa JIS Nivelul 1 rezistentă magnetica protejeaza împotriva efectelor câmpurilor magnetice.

 

 

Afisează ora pentru 29 de fuse orare (48 de orase), cod oras, actualizare oră de vara on/off. Afisare zi, luna și data curentă, crometru cu mini secundă (1/1000 s – 100 ore), cronometrare inversă (Timer)  – 1/1 min. – 24 ore (Se poate reseta cu repetare automată). O baterie ține aproximativ 2 ani.

 

 

5 alarme zilnice (4 alarme one-time si 1 alarmă snooze), beep la oră fixă, calendar perpetuu (care este setat până în anul 2099 ), precizie ceasului este de +/- 15 secunde pe lună, modului acestui ceas este 5081 și greutatea de 70 grame.

Vă mulțumim!

 

 

 

Vezi ofertele - Reduceri 85% Ceasuri Elefant.ro

 

Casio G-SHOCK GA

9

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

5.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Disponibil pe o paletă largă de culori
  • Preț avantajos
  • Garanție
  • Foarte rezistent în timp
  • Aspect garantat pentru un timp îndelungat

Dezavantaje

  • Vine cu baterie

Un comentariu la „Casio G-SHOCK GA-100B-4AER Antimagnetic (Review)”

  1. Pingback: Casio G-Shock – Pret si specificatii | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.