Ceas Casio Casual MQ-24-7B

Casio MQ-24 7B2

Un ceas Casio pentru bărbații care preferă o ținută casual!

 

Ceasul Casio MQ-24-7B este confecționat din materiale de calitate superioară. Ceas Casio model nou, sub 60 de lei? Mai rar! Am văzut cu ochii mei acest ceas Casio la 44 de Lei, dar magazinul respectiv nu-l mai comercializează. Cu siguranță stocurile s-au epuizat rapid.

 

 

Aspectul casual/sport, materialele din care este confecționat, fac din acest ceas Casio un lider printre ceasurile lansate anul trecut. Carcasa rotundă și brățara din rășină fac din acest ceas un accesoriu potrivit pentru orice eveniment. Ceasul are o etanșitate de 3 ATM.

 

 

 

Vezi ofertele - Casio MQ-24-7B

 

 

 

 

 

 

Rareori un ceas cu asemenea design și etanșitate costă mai puțin de 200 de lei. Liderul pe piața de ceasuri din întreaga lume schimbă normalitatea. Acum puteți purta un ceas deosebit pentru care să plătiți cât pentru un ceas replică.

 

 

Personalizat cu logo și dotat cu cataramă pentru o închidere lejeră, toate aceste funcții fac din acest ceas un concurent iscusit pentru modelele de top.

 

 

Cântărește aproximativ 20 de grame și asigură un confort sporit datorită curelei din rășină și a metalului de pe spate. Poate fi purtat cu lejeritate un timp destul de îndelungat și este extrem de rezistent în timp.

 

 

 

Vezi ofertele - Casio MQ-24-7B

 

 

 

Ce spun cumpărătorii ceasului Casio Casual MQ-24-7B2

 

Cumpărătorii ceasului Casio MQ-24 7B2 se declară mulțumiți pe deplin de funcționalitatea acestui ceas și rămân profund surprinși atunci când află prețul de pornire a acestui ceas minunat. Preconizăm că va fi unul din cele mai cumpărate ceasuri bărbătești ale anului 2017 și prețul sperăm să nu crească odată cu cererea.

 

 

Casio MQ-24-7B2

Casio MQ-24-7B2

 

 

Casio a implementat pe piața din România multe astfel de ceasuri care costă extrem de puțin și oferă funcții deosebite.

 

Aceștia au reușit de cele mai multe ori să ne surprindă într-un mod pozitiv. Presupun că mulți dintre voi își amintesc de modelul sport W-215H-1A2VEF cu iluminator.

 

Acest ceas a fost în top timp de mulți ani, dar odată cu trecerea timpului cei de la Casio au reușit să ne ofere un model mult mai frumos la un preț mult mai mic.

 

 

Din toate puctele de vedere achiziționarea unui ceas Casio MQ-24-7B2 este de departe alegerea ideală dacă doriți un ceas modern care să vă ofere confort și eleganță la orice tip de îmbrăcăminte casual.

 

eofertă.net vă recomandă achiziționarea ceasului Casio MQ-24-7B2 din magazinul Elefant deoarece aceștia au o reducere de 44% și vă asigură transportul în mod gratuit aproape peste tot în țară.

 

 

 

Vezi ofertele - Casio MQ-24-7B

 

Casio MQ24-7B2

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Casio MQ24 7B2 este un ceas bărbătesc
  • Rezistent la apă până la 3 ATM
  • Brățara ceasului este confecționată din rășină
  • Display analog
  • Aspect deosebit potrivit și la ținută sport și office

Dezavantaje

  • Este disponibil numai negru

5 comentarii la „Ceas Casio Casual MQ-24-7B”

  1. Pingback: Voucher fashion eMAG 30% REDUCERE | eOferta.net

  2. Pingback: Casio MQ-24-7B – 40% REDUCERE | eOferta.net

  3. Pingback: Casio G-SHOCK GA-100B-4AER Antimagnetic (Review) | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.