Samsung Galaxy Note 9 – Cel mai mic pret online

Galaxy Note 9

Unde gasim cea mai buna oferta pentru precomanda Samsung Galaxy Note 9?

 

Afla acum ca la eMAG si Orange a fost lansata precomanda pentru Samsung Galaxy Note 9. Pasionatii de tehnologie stiu despre ce este vorba cand vorbim de varianta Note de la Samsung. Modelele precedente de Note 8 sau 7 au facut inconjurul lumii in cateva zile datorita specificatiilor uimitoare.


Cel mai mic pret pentru Galaxy Note 9 se gaseste la Orange. Acestia au o oferta imbatabila la abonamentul 45. Putin peste 2000 de Lei si Note 9 poate fi al dumneavoastra. Poze mai clare decat un DSLR, functii si aplicatii de ultima ora disponibile. Acest telefon mobil demonstreaza ca imaginatia nu are limite.


Vezi cel mai mic pret - Samsung Galaxy Note 9


Cum poti cumpara un Note 9 inteligent?

Daca esti interesat de achizitia unui Samsung Galaxy Note 9, dar nu te grabesti si poti astepta cateva luni de la lansare, pretul acestuia va scadea semnificativ. In clipa lansarii acest telefon se apropie de 5000 de Lei. Pun pariu ca dupa prima luna pretul ve fi deja redus. Dupa 2-3 luni acesta va scadea semnificativ.


Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 9

Daca doriti sa aveti telefonul inaintea lansarii il puteti comanda chiar acum de la eMAG AICI sau la Orange cu un abonament 45. Pretul Orange este cel mai mic pret existent online pentru Samsung Galaxy Note 9 in acest moment. Daca nu, peste 2-3 luni te intorci pe eoferta si soliciti cel mai mic pret pentru Note 9.


Vezi cel mai mic pret - Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

7.9

Aprecierea publicului român

9.5/10

Reduceri

0.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Un telefon de ultima generatie
  • Dotat cu ultimele tehnologi si proprietati
  • Rezistenta uimitoare
  • Functii din viitor

Dezavantaje

  • Pret piperat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.