Cum cumperi telefoane in rate de la magazinele online

iphone 7 rate altex

Achizitonarea de telefoane in rate online este mai simpla ca oricand!

 

Magazinele online precum Altex ofera posibilitatea de a achizitiona orice produs in rate doar cu buletinul. Plata in rate este foarte simpla si la indemana oricui. Adaugati produsele (telefoane, televizoare, etc.) in cosul de cumparaturi, iar atunci cand alegeti datele de facturare exista optiunea de a selecta plata in rate. Vedeti exemplul de mai jos:

 

Cum cumperi in rate?

Cum cumperi in rate?

 

Procedura este asemanatoare la toate magazinele care permit plata in rate a produselor oferite spre vanzare. Spre exemplu, la eMAG exista buton direct in pagina produsului care va trimite spre formularul pe catre trebuie sa-l completati pentru aplicarea programului de finantare.

 

Rate eMAG

Rate eMAG

 

Din ce in ce mai multe magazine prefera sa ofere programe de finantare in rate, deoarece achizitia clientului este multa mai benefica, mai ales in cazul persoanelor care detin carduri de cumparaturi. Cu un card de cumparaturi aveti posibilitatea de a plati fix suma produsului impartita la numarul de luni pe care il alegeti dumneavoastra fara nici un fel de cost suplimentar sau dobanda.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.