Despre eMAG – Oferte, Reduceri, Promoții

Lichidări de stoc
eMAG

eMAG

DE CE IUBESC EMAG.RO?!

 

Sunt un utilizator de internet de prin anii 2002-2003, generația care a prins internet caffe-urile în floare, care a învățat devreme de unde e bine și de unde nu șă cumpere de pe internet.

 

 

De mai bine de 10 ani eMAG.ro livrează cu succes fiecare comandă plasată de către clienți. Ne întrebăm cum? Stau și mă gândesc și la asemenea magazin, precum eMAG, putem spune brand sau lanț de magazine și cel mai mare online, este proabil și mia de angajați sa îi fi atins de mult.

 

 

 

Sedii în câteva puncte importante din România, Clujul cred că are parteneriat direct ca oraș cu cei de la eMAG, aceștia doi s-au ajutat unul pe celălalt, clujenii apreciind implicarea pe care o are și a avut-o acest magazin pentru orașul lor, lucrurile au mers mână în mână.

 

 

Vezi ofertele eMAG

 

 

 

eMAG – Cel mai mare magazin online

 

Pornind de la idea de magazin online, în România, ca strategie de marketing au dezvoltat și pus în mâna clienților avantaje pe care nimeni nu a reușit să le ofere atunci, alții nici până acum.

 

 

Faptul că au fost primii nu e de ignorat, sunt convins că în spate la toate astea sunt niște companii sau corporații care știu de mult, bine, ce au de făcut. Din ce se vede cu ochiul liber, olx, autovit, si restul gigantelor sunt de aceiași firmă.

 

eMAG.ro

eMAG.ro

 

Produsele vândute, gama de produse cu care a început magazinul online era practic neîncepută, dar fiti serioși, acest nume de magazin online a fost înregistrat cred că de pe vremea calculatoarelor 4.8.6, cred că există în orice țară și sigur și acolo e cel mai mare magazin online.

 

 

Primii care au vândut online, electronice, de orice fel, de la firme de top din lume, precum Sony, Panassonic, etc. la prețuri care nu se găseau în nici un magazin offline. Normal că au spart! Și bravo lor, dacă oamenii ăia din spate sunt oameni, nu roboți.

 

 

 

Vezi ofertele eMAG

 

 

 

Într-un timp relativ scrut de la lansare, sau poate chiar de la lansare, nu știu exact și nu vorbesc ce nu știu, au oferit posibilitatea achiziționării în rate, online, civilizat. Cred că în prima zi eMAG a vândut 1000 de produse sau mai mult, dacă mă gândesc la Cosmote care a scos românii în stradă cu 2000 de minute în rețea pe lună.

 

Ofertă eMAG

Ofertă eMAG

 

Oferte să ai, asta e cel mai important pentru un magazin, nu? Dumneavoastră de ce cumpărați de unde cumpărați, nu pentru că vă convine, sau pentru că sunteți clienți fideli și primiți unele avantaje, la fel ca pe elefant sau multe alte magazine care mai ieri erau la început și astăzi le vedem pe TV.

 

 

Cei de la eMAG au înțeles rapid că un magazin online trebuie să aibă categorii cât se poate de multe, să vândă cât mai diversificat, deoarece se adresează tuturor.

 

 

 

Vezi ofertele eMAG

 

 

 

Poate eu cumpăr mașina de spălat cu 1.200 de RON, dar există și cel mai bogat decât mine care este dispus să cumpere o mașină de spălat cu 2.300 de lei, iar atunci eMAG ne câștigă ca și clienți pe amândoi.

 

 

Pe mine așa m-a câștigat și nu le-a trebuit prea mult. Adevărul este că eu nici nu sunt un cumpărător de top eMAG, cumpăr rar, online. Dar când doresc să cumpăr ceva studiez bine piața.

 

 

Sunt atât de multe magazine, încât nu am de unde să știu dacă nu unul dintre ele, chiar în ziua respectivă are reducere fix la produsul pe care doresc să-l achiziționez eu, dar pentru asta s-a inventat eoferta.net, un site care zilnic găsește reducerile relevante de pe toate magazinele și le afișiază într-un singur loc, să nu mai fie nevoie să caut eu prin toate.

 

Lichidări de stoc

Lichidări de stoc

 

eMAG – Magazinul preferat

 

Acum găsești pe eMAG și produse alimentare, care ajung la tine acasă destul de rapid dacă ești din București, transport gratuit peste o anumită sumă, tot frumos. Sunt atât de mari încât au produse disponibile într-un număr astronomic, este adevărat, în parteneriat cu anumite depozite si România și Ungaria, unde nu de mult au deschis eMAG.hu.

 

 

Produsele nealimentare sunt atât de diversificate încât găsești să cumperi de la moto coasă pe benzină, chiar benzina nu o găsești la ei, dar uleiul și accesoriile le găsești la prețuri mai bune ca în unele magazine fizice și până la mașini adevărate, unde îți făceau ei benzina cadou de Black Friday. Și au vândut, patru în primele minute ale campaniei de Black Friday, în urmă cu ani. Sunt serioși.

 

 

 

Vezi ofertele eMAG

 

 

 

Faptul că este totul automat, pui comanda și știi sigur că ajunge, ori că ai mai comandat, ori cineva apropiat a făcut-o și a fost fără probleme, în cazul în care este nevoie de garanție, pe tine ca și client te scutesc ei de taxele de transport, au… avantaje au. eMAG merita fidelitatea ca și client.

 

 

De fiecare dată când am ceva de cumpărat, mai puțin în materie de muzică, aici cei de la soundcreation.ro m-au câștigat de acum câțiva ani, când încă nu erau așa cunoscuți și nici nu aveau o gamă atât largă de produse muzicale, dar aproape de fiecare dată când cumpăr ceva online, eMAG.ro este primul site accesat și țin să cred că la majoritatea e la fel. Sunt cunoscuți, de incredere și au produse cerute, rețeta succesului.

 

 

Telefoane în rate

 

Un alt aspect foarte important este faptul că majoritatea produselor pot fi achiziționate și în rate, unele chiar fără dobândă. Telefoanele în rate sunt una dintre principalele atracții a celor de la eMAG. Faptul că putem cumpăra un telefon mobil online de pe eMAG și să plătim în 12 sau 24 de luni fix suma telefonului fără comisioane și dobândă este întradevăr un mare avantaj.

 

 

Un alt magazin, principal concurent eMAG este Altex. Aceștia au oferte foarte bune în materie de telefoane mobile în rate, deoarece prețul poate fi puțin mai mic decât în celălalte magazine și programele de finanțare sunt mai diversificate.

 

 

Concluzie

 

În incheiere dorim să vă spunem că eMAG este unul dintre cei mai importanți, dacă nu chiar cel mai important partener eoferta.net și în fața noastră și-a câștigat statutul de locul întâi, tocmai de aceea recomandăm tuturor cititorilor eofertă să ia mereu în considerare ofera eMAG atunci când doresc să achiziționeze ceva online, sau direct din magazin pentru cei care locuiesc în Cluj, București, Ploiești, Craiova, Suceava, Brăila, Brașov, Timișoara, Iași sau Constanța, în showroomurile mari ai posibilitatea să vezi exact cum funcționează produsele pe care vrei să le cumperi, iar când ne gândim câte produse sunt disponibile într-un showroom, ar fi bine să ne gândim bine, pentru că online durează zece secunde plasarea comenzii, dar în magazin când ai în față zeci de produse din care să alegi stai, și analizezi fiecare detaliu, până în momentul în care ești sigur că e cea mai bună ofertă pentru tine!

Acestea fiind spune, cu multa iubire până data viitorare vă spunem iubiți necondiționat.

Intră pe eMAG ⬇

eMAG

eMAG

eMAG - Avantaje

-85%
9.4

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

8.0/10

Disponibilitate în stoc

9.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Garanție

10.0/10

Beneficii

  • eMAG este unul dintre cele mai îndrăgite magazine online în rândul cumpărătorilor din România
  • Zilnic au oferte și reduceri la o gamă foarte largă de produse
  • Oferă servicii de garanție rapide și fără costuri din partea clientului
  • Pot fi cumpărate produsele disponibile în rate
  • Nu se percepe dobândă

Dezavantaje

  • Nu au magazin fizic în toate orașele