De ce sa ne alegi pe noi?

 

Acoperim un spectru extrem de larg in mediul online. Incepand cu realizari de magazine online, orice tip de platforma, blog sau ecommerce digital.

 

 

Marketing
afiliat

Nu ne place sa ne laudam, portofoliul si partenerii spun totul despre noi. Cu o activitate destul de consistenta in facebook si fructificarea traficului din retelele de socializare, echipa noastra va poate garanta succesul. In caz contrar nu va este obligatorie nici o taxa. Credem in performanta. Contractul nostru este alcatuit astfel incat nu sunteti obligati sa ne platiti decat daca ajungem la rezultat.

 
Elefant.roVanzari de <20K €
Avon.ro2K Inscrieri reprezentanti
eMAG.ro<21K Clickuri
Perioada de munca

02-05-2011/16


VEZI TESTIOMONIALE


Rezultat garantat si pe urma plata. Principiul nostru!

Da, da! Ati citit bine. Din dorinta de a schimba ceva, din a dovedi si din principiul ca suntem inca "la inceput", echipa eoferta lanseaza un principiu bine stabilit deja pe piata din Europa si America. In momentul in care ajungi la ce ti-ai propus ne platesti. Nu incasam banii pe povesti. Daca avem ca targhet un numar x de vanzari/vizitatori sau orice tip de actiune, contractul este alcatuit din etape de implementare si pentru fiecare etapa este specificata suma.

100 de VANZARIEx. 700 Lei
500 de VAZARIEx. 2000 Lei
1000 de VANZARIEx. 8000 Lei
Disponibil data viitoare

31-10-2019


VEZI CONTRACTELE

 

Asigurare
garantata

Putem garanta din prima zi zeci, sute sau chiar mii de utilizatori in functie de nisa. Alegem sa construim personalizat. Fiecare partener are propriul set de servicii. Astfel un contrat diferit. Lucram la nevoi, incercam sa rezolvam probleme si sa va invatam cum sa fructificati posibilitatile existente. In curand speram sa va putem oferim o multime de materiale prin care sa deprindeti simple modalitati prin care ajungeti la rezultate in mediul online.

 
Vrei 100 de vanzari3 etape/de implementaren% din fiecare vanzare
500 de vanzari5 etape/de implementare mai putin n% din fiecare vanzare
10000 utilizatori3 etape/de implementareEx. 500 Lei
OFERTA DISPOIBILA PANA LA

02-05-2019


VEZI CONTRACTELE


In
concluzie