eMAG deschide România

RATE DOAR CU BULETIN ALTEX
Telefoane Altex in rate online doar cu buletinul
24 ianuarie 2017
Banda de alergat electrica Actuell T2000i
Banda de alergat electrica Actuell T2000i REDUCERE 45% la eMAG
25 ianuarie 2017

eMAG deschide România

Produse romanesti eMAG

Produse romanesti eMAG

eMAG își propune să susțină și să încurajeze producătorii români printr-o campanie publicitară deosebită!

 

Indiferent că ești în căutarea unor produse de fashion, fie de îngrijire personală, mai întâi poți trece prin această ramură a magazinului eMAG pentru a vedea ofertele producătorilor români. Este destul de probabil ca raportul calitate/preț să fie pe placul dumneavoastră.

 

Produse romanesti eMAG

Produse romanesti eMAG

 

De multe ori producătorii români oferă o calitate mult superioară celor străini, iar prețul este semnificativ mai mic, nepercepându-se taxe de transport, depozitare și alte costuri ale importatorilor străini.

 

Home Deco, Jucării, Copii și Bebe

 

Există disponibile în stoc sute de mii de produse din aceste categorii, începând cu paturi matrimoniale din fier forjat și până la rochițe deosebite pentru micile prințese. Producătorii români par din ce în ce mai deschiși la propria lor piață, chiar dacă prețul trebuie să fie mai mic decât în cazul în care același produs ar fi vândut în străinătate.

 

Perna antihemoroizi si dureri de spate

Perna antihemoroizi si dureri de spate

Faptul că un magazin de desfacere precum eMAG face eforturi semnificative și susține din propria inițiativă micii producători români, ne duce cu gândul că industria din România nu poate fi furată cu atâta ușurință.

 

La o simpă privire putem observa 3-4 comercianți români, și asta doar într-o pagină de produse, acest lucru ne face să credem că prin cumpărarea produselor fabricate în românia, fiecare dintre noi contribuim la păstrarea locurilor respective de muncă și poate chiar la crearea altor locuri de muncă noi.

 

Personal, înclin să cred că fiind vorba de producători români, care confecționează produse pentru publicul român, calitatea acestora va fi destul de ridicată. Să ne aducem aminte de era în care nu importam nimic și adevărul cel adevărat este că produsele de atunci erau mult mai de calitate decât acum.

 

Prețurile par să fie comparabile cu marii comercianți, referindu-ne la produsele care sunt fabricate în serie (paturi pentru copii, birouri, etc), dar calitatea, țin să cred că este net superioară față de produsele disponibile în magazinele deja bine cunoscute din întreaga țară.

 

Achizițonarea produselor românești ajută pe toate părțile, producătorii se vor gândi din ce în ce mai serios la fabricarea și vânzarea produselor pentru România, prețurile vor scădea odată cu creșterea numărului de produse fabricate, iar acestea sunt doar două din lucrurile importante pentru care merită să achiziționăm produse fabricate în România.

Vă mulțumim!

eMAG deschide România

5

Aprecierea publicului român

5.0/10

Reduceri

5.0/10

Stocuri disponibile

5.0/10

Varietatea ofertelor

5.0/10

Disponibilitatea ofertei

5.0/10

Beneficii

 • Vânzarea produselor românești este o idee foarte bună a celor de la eMAG
 • Prin achiziționarea produselor românești ajutăm la creșterea și dezvoltarea economiei
 • Produsele sunt de o calitate superioare față de cele importate, de cele mai multe ori
 • Există o gamă diversificată de produse disponibile
 • Produsele pot fi achiziționate în rate fără dobândă
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

5 Comments

 1. Lunca Rares spune:

  Două mâini sus pentru această inițiativă a celor de la eMAG!

 2. […] la jumătate de preț, deci chiar mai ieftin decât dacă l-ai cumpăra second hand, faptul că eMAG oferă o garanție de 24 de luni și singurul defect este faptul că prezință mici urme de […]

 3. […] eMAG vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de oferte de Valentines Day! […]

 4. […] eMAG vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de oferte de Valentines Day! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.