Exerciții de echilibru – Tudor Chirilă (Rezumat)

exercitii de echilibru

Despre Tudor Chirilă

 

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă

Cu toții cred că am auzit de Tudor Chirilă, nu ca și scriitor sau bloger, dar cel puțin am auzit de Chirilă cântărețul, știți voi, trupa Vama sau Vama Veche, cu acele cântece care ne fac să uităm de stres și de muncă.

 

Când asculți o piesă de la Vama, îți vine să dansezi prin cameră, și în acest timp îți faci ghiozdanul si o întinzi la mare, pe plajă. Tudor transmite o energie unică și sălbatică câteodată prin muzica și versurile lui.

 

Pe lângă muzician, bloggerist, mai este și actor. A jucat în multe spectacole de teatru în regia a unora de cea mai mare valoare regizori români, cum ar fi: Alexandru Tocilescu, Alexandru Darie, Iarina Demian și mulți alții.

 

 

Blogul lui a luat naștere cu ajutorul unei cunoștințe, care I-a făcut un cont pe www.blogger.com, pentru a-și urca câteva poze pe site. Tudor a scris o povestioară și în acea zi, articolul a fost citit de peste 6000 de oameni.

 

Acest lucru l-a mișcat pe Tudor Chirilă. Oamenii au început să citească blogul lui Chirilă pentru simplu fapt că el nu aborda subiecte de actualitate, scandaluri, personalități sau alte lucruri de genul.

 

Despre cartea Exerciții de echilibru

Exercitii de echilibru

Exercitii de echilibru

În ”Exerciții de echilibru” o să găsiți evenimente din viața cântărețului, scurte povestioare și poezii. Dar în acelașă timp, o să descoperiți un alt Chirilă, nu cel de pe YouTube sau de pe micul ecran. Și o să fiți surprinși de noul Chirilă.

 

O să găsiți fragmente de care o să spuneți că nu se potrivesc cu Tudor sau cum un om ca el poate să scrie asa ceva? Dacă nu ați accesat până acum blogul lui, puteți să îi citiți cartea. Cele mai bune articole de pe blog o să le găsiți în cartea lui. Aș putea spune că “Exerciții de echilibru” este un blog palpabil.
“Iubirea e ca o ceapă cu multe foi, trebuie să plâgi ca să ajungi la miezul ei”.

21.08.2009

 

 

 

Exerciții de echilibru - Tudor Chirilă

9.8

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

9.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • O carte foarte apeciată
  • Exerciții de viață mai bine zis
  • Bestseller în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.